ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 22/12 σε κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

20 Δεκεμβρίου 2018

clock-1096054_1920.jpg

Η Πανσέληνος στις 22 Δεκεμβρίου στην 1η μοίρα του Καρκίνου μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο απέναντι σε μία διετία που θα αλλάξει τη ζωή τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να είναι πολύ σιωπηλή, αλλά ταυτόχρονα να γεννά εσωτερικές κραυγές σε άτομα που αναζητούν έναν τρόπο να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Θα συγκρουστείς με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου, όχι απαραίτητα επειδή έχεις διαφορές μαζί τους, αλλά επειδή βλέπεις σε εκείνο το άτομο ένα δειλό κομμάτι του εαυτού σου. Ίσως πάλι να έρθεις σε επαφή  με ένα άτομο που έχει τολμήσει να κάνει τομές στη ζωή του, έχοντας ξεπεράσει το σκόπελο της εσωτερικής ανασφάλειες, και να έρθει στην επιφάνεια μία έντονη ζήλια από την πλευρά σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δημιουργεί  μία ρωγμή στο χρόνο, θέλοντας να χωρίσει το παρελθόν από το μέλλον. Καλείσαι να επιλέξεις την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθείς, οπότε όσο δειλιάζεις, τόσο θα βρίσκεσαι σε ένα έδαφος που ανοίγει στα δύο και απειλεί να σε καταπιεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.