ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη έκλειψη του 2019


The Jennettes

29 Δεκεμβρίου 2018

photo-1529788295308-1eace6f67388.jpg

Μία νέα σελήνη την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς μοιάζει σχεδόν με αστρολογική μαγεία, όσον αφορά τα νέα ξεκινήματα. Κι όμως, γίνεται καλύτερο. Θα υπάρξει και μία μερική ηλιακή έκλειψη στις 5 Ιανουαρίου, στο ζώδιο του Αιγόκερου - πράγμα που σημαίνει πως θα πάρουμε ένα extra boost για νέα ξεκινήματα. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για το 2019, δηλαδή.

Υπάρχουν, όμως, μερικά ζώδια που θα επηρεαστούν λίγο περισσότερο απ' τα υπόλοιπα:

Κριός

Μπορεί να σας παρουσιαστεί μία νέα ευκαιρία στον χώρο εργασίας σας - αλλά σκεφτείτε δυο φορές πριν συμφωνήσετε σε ένα project, αφού μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο απ' ότι νομίζατε. Είναι η καλύτερη στιγμή να επικεντρωθείτε στους εργασιακούς σας στόχους - και να ξεκαθαρίσετε αχρείαστα εμπόδια.

Καρκίνος

Οι δυσκολίες στις σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο τώρα, αφού προσπαθείτε και οι δύο να κερδίσετε δύναμη και έλεγχο ο ένας πάνω στον άλλον. Το να ξεκαθαρίσετε αυτά τα θέματα είναι βασικό, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια και επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε την καλύτερη πραγματικότητα για εσάς.

Ζυγός

Ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείτε στην κοινωνική σας ζωή, την καριέρα και τη φήμη σας. Μπορεί να σας κυριεύσει ένα υπαρξιακό δίλλημα αυτή την περίοδο, αφού οι βασικές σας αρχές αλλάζουν λόγω της κοινωνικής ή επαγγελματική σας περσόνα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και παραμείνετε αληθινοί με τον εαυτό σας - μόνο έτσι θα φτιάξετε το μέλλον που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Με την έκλειψη στο ζώδιό σας, δεν αποτελεί έκπληξη πως θα νιώσετε την ενέργεια αυτή περισσότερο απ' όλους. Παίρνετε τον έλεγχο των καταστάσεων και ηγείστε καταστάσεων τις οποίες οι άλλοι θα εμπιστευθούν. Χρησιμοποιήστε τις λέξεις και τη φωνή σας σοφά. Έχετε ιδιαίτερη επιρροή αυτή την περίοδο - όχι μόνο για το δικό σας μέλλον, αλλά και το μέλλον των άλλων. Μη φοβηθείτε να κάνετε αυτό που πρέπει.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.