ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου


The Jennettes

31 Δεκεμβρίου 2018

dhaval-parmar-540706-unsplash.jpg

Αν είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας την "βαριά" ενέργεια του 2018, η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου 2019 (που λαμβάνει χώρα την ίδια στιγμή με μία ηλιακή έκλειψη) είναι ιδανική για να κάνετε αλλαγές. Μερικά ζώδια θα νιώσουν την επιρροή της περισσότερο από άλλα - είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε και να εμπιστευθείτε το σύμπαν να σας βοηθήσει. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να ζητήσετε όλα όσα χρειάζεστε το 2019.

Κριός

Αν αναζητάτε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες το 2019, η νέα σελήνη θα σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δώσετε προσοχή στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν - γιατί μία από αυτές θα είναι τόσο σημαντική για τα επαγγελματικά σας που θα σας προσφέρει ασφάλεια και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Είστε έτοιμοι;

Δίδυμος

Η νέα σελήνη του Ιανουαρίου 2019, θέλει να εξακριβώσετε το πού ακριβώς συμβιβάζεστε για λιγότερα απ' όσα θέλετε στις σχέσεις σας. Αν δεν έχετε πραγματική επαφή με κάποιον, η νέα σελήνη θα κάνει αυτή την έλλειψη εμφανή και θα σας δείξει τον δρόμο προς την αγάπη και το φως. Μη φοβάστε το σκοτάδι, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να δείτε το φως.

Παρθένος

Αν παραμένετε στο comfort zone σας, είναι η στιγμή να βγείτε από αυτό και να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Μπορεί να μοιάζει τρομακτικό, αλλά η νέα σελήνη του Ιανουαρίου 2019 είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Τι σας κρατά πίσω; Να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας στο τι θέλετε εσείς και όχι οι άλλοι από εσάς. Τώρα και για τους επόμενους 18 μήνες ξεκινά μία περίοδος που θα αφήσετε πίσω σας την υποκρισία και θα ανακαλύψετε ξανά το παιδί μου κρύβετε μέσα σας.

Τοξότης

Τοξότη, αν είστε πάντα το λουλούδι στις σχέσεις σας, ήρθε η στιγμή να γίνετε ο κηπουρός και να μην εξαρτάστε από άλλους να σας δώσουν αυτά που χρειάζεστε. Η νέα σελήνη του Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε συναισθηματικά και να αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια.

Ιχθείς

Αν έχετε περάσει το περισσότερο του 2018 στο κουκούλι σας, ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε και να γίνετε η πεταλούδα που πραγματικά είστε μέσα στο 2019. Η νέα σελήνη του Ιανουαρίου 2019 σας ζητά να βρείτε ξανά το όραμά σας αλλά και την αλτρουϊστική φιλοδοξία σας. Μείνετε πιστοί στα ταλέντα και τις ικανότητές σας και θα λάμψετε. Έχετε κάνει ένα μεγάλο ταξίδι - έχετε πίστη στον εαυτό σας και να

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.