ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το καλύτερο ξεκίνημα το 2019


1 Ιανουαρίου 2019

a-l-l-e-f-v-i-n-i-c-ni-u-s-255627-unsplash.jpg

Ένα νέο έτος ξεκινά και μαζί του και ένα νέος μήνας που για μερικά ζώδια θα σηματοδοτήσει ένα καλύτερο ξεκίνημα από τα υπόλοιπα. Τρία ζώδια θα έχουν μία δυναμική αρχή και με το "καλημέρα" σας και θα νιώσουν τη θετική επίδραση της νέας χρονιάς. Ποια θα είναι αυτά;

Κριός

Το 2019 μπαίνει με έντονη διάθεση για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Στις 6 του μήνα, έχουμε μια Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, και στην δική σας περίπτωση αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε έτοιμοι για πράγματα που ενδεχομένως μπορεί να βγουν στο προσκήνιο και να ζητούν περισσότερη προσοχή από εσάς. Η καριέρα σας θα σας απασχολήσει και θα σας δoθούν σημαντικές ευκαιρίες που περιμένατε καιρό.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να δείξετε την δημιουργική σας πλευρά; Αυτό είναι ακριβώς που θα συμβεί από τον πρώτο μήνα του έτους. Στην πραγματικότητα, η μερική ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιανουαρίου, θα αναδείξει τη διάθεσή σας για φλερτ, ρομαντισμό και όλα όσα προέρχονται από την καρδιά σας. Στο τέλος, δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από το να είστε αυθεντικοί και θα καταλάβετε ότι αυτή είναι η υπερδύναμη που έχετε.

Τοξότης

Θα είστε σε ένα άλλο επίπεδο αυτές τις μέρες εσείς οι Τοξότες. Θα απολαμβάνετε περισσότερα όσα συμβαίνουν γύρω σας και με τον Δία στο πλευρό σας προβλέπεται ότι αυτό θα είναι ένα κοσμικό ξυπνητήρι, που σας υπενθυμίζει την αξία σας. Θα επαναπροσδιορίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και τη θέση που έχετε στην ζωή των αγαπημένων σας, ενώ τα οικονομικά σας θα βιώσουν μία θετική αλλαγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.