ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 14/1


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Ιανουαρίου 2019

clock-1096054_1920_8.jpg

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η σύνοδος με τον Ουρανό τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θέλουν να δηλώσουν πως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) βρίσκονται σε έναν εσωτερικό αλλά και εξωτερικό αναβρασμό.

Θα χρειαστεί να δώσεις μάχες με τους γύρω σου για να καταφέρεις να περάσεις το δικό σου σκεπτικό, αφού θα συναντάς μπροστά σου ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Καλείσαι να διαχειριστείς κάποια αδιέξοδα με έξυπνο τρόπο, να αποφύγεις να έρθεις σε ανοικτή αντιπαράθεση με τους γύρω σου, αλλά να ακούσεις την οπτική τους χωρίς να έχεις φορέσει παρωπίδες και να έχεις κλείσει τα αυτιά σου. Η ανάγκη σου να γίνεις αρεστός/η είναι μεγάλη, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσες να φτάσεις σε πράξεις που δείχνουν διάθεση ρίσκου και χαρακτηρίζονται από μεγάλη δόση προσωπικής τόλμης. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.