ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 15/1


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Ιανουαρίου 2019

clock-1096054_1920_8.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο την Τρίτη 15 Ιανουαρίου είναι σε θέση να μαλακώσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα τις προηγούμενες ημέρες και έχουν πιθανότατα ενεργοποιήσει έντονα του εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Υπάρχει η ευκαιρία να πέσουν οι τόνοι, να μαλακώσουν οι εκφράσεις του προσώπου που δηλώνουν αρκετή πίεση και ενόχληση, να καταφέρεις να προσεγγίσεις περισσότερο άτομα που διατηρούν τις αποστάσεις τους. Προσπάθησε να κατεβάσεις την ταχύτητα της σκέψης και της έκφρασης σου, προσπαθώντας να ζήσεις την κάθε στιγμή, απολαμβάνοντας κομμάτια μίας πραγματικότητας την οποία δεν καταφέρνεις να γευτείς στο έπακρο της. Ίσως να αντιληφθείς πως κάποια πράγματα αρχίζουν να κινούνται πολύ πιο αργά, κάτι που σε εκνευρίζει, αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο και να σιγουρευτείς για το κάθε βήμα σου. \

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.