ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας επηρεάσει η έκλειψη Σελήνης του Ιανουαρίου


15 Ιανουαρίου 2019

photo-1529788295308-1eace6f67388.jpg

H έκλειψη Σελήνης του Ιανουαρίου εστιάζει την προσοχή στα συναισθήματά, τις διαπροσωπικές σχέσεις, το σπίτι και την οικογένεια. Η συνολική σεληνιακή έκλειψη έχει ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στην ιδιωτική ζωή. Πώς θα επηρεάσει όμως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Κριός

O ρομαντισμός σας θα είναι αυξημένος και θα είστε στο ροζ συννεφάκι σας. Θα νιώσετε ότι αφήνεστε στον έρωτα και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με ένα πρόσωπο που σας παρασύρει.

Ταύρος

Το σπίτι σας είναι το ιερό σας, μην ντρέπεστε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο για να ανανεώσετε την ενέργειά σας όσο συχνά θέλετε. Θα μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και θα επιζητάτε με κάθε τρόπο την ησυχία σας.

Δίδυμοι

Έχετε την εσωτερική ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τα social media κάτω από αυτή την έκλειψη. Η σύνδεση με τους ανθρώπους σας δυσκολεύει και επιζητάτε την μοναχικότητα μέχρι να λάβετε τις αποφάσεις σας για το μέλλον.

Καρκίνος

Στα οικονομικά σας θα σταθείτε τυχεροί καθώς τα δανεικά που είχατε δώσει θα σας επιστραφούν – αλλά προσοχή μην τα ξοδέψετε όλα καθώς θα προκύψουν έξοδα και καλό θα είναι να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Λέων

Αυτή είναι η στιγμή να αφήσετε πραγματικά το εσωτερικό σας φως να λάμψει και να αποδείξει την ποιότητα της προσωπικότητάς σας. Η πανσέληνος και η ολική σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιούνται στο Λέων, οπότε μην φοβάστε να αγκαλιάσετε ποιοι είστε και να γιορτάσετε τα πράγματα που σας κάνουν εσάς χαρούμενους.

Παρθένος

Μια καταπιεσμένη εσωτερική φωνή θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσετε. Θα χρησιμοποιήσετε την παραμονή αυτής της Σελήνης ως δικαιολογία για να εστιάσετε στην προσωπική σας φροντίδα.

Ζυγός

Προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι ενώ η αλλαγή μπορεί να φανεί τρομακτική τελικά μπορεί να εξυπηρετήσει το συμφέρον σας καθώς κάθε νέα αρχή ξεκινά από ένα σημείο αλλαγής. Με κάθε πόρτα που κλείνει, μια νέα είναι αναγκασμένη να ανοίξει - του σύμπαντος - πηγαίνετε λοιπόν με την άμπωτη και τη ροή, και εμπιστευθείτε την εξέλιξη ενός χαρούμενου μέλλοντος.

Σκορπιός

Είστε εστιασμένοι και αποφασισμένοι , καθώς τώρα η καριέρα σας είναι στα πάνω της - οπότε βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε τον εαυτό σας στην κορυφή του παιχνιδιού. Εκμεταλλευτείτε τις φιλοδοξίες σας και τίποτα δεν θα σας εμποδίζει. Τολμήστε και θα βγείτε νικητές.

Τοξότης

Αγαπάτε να διευρύνετε τον κόσμο σας και να συναντήσετε νέους ανθρώπους και αυτή η έκλειψη είναι πιθανό να κάνει ακριβώς αυτό - γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε ό, τι συμβαίνει γύρω σας. Νέα πρόσωπα και θέσεις θα έρθουν στη ζωή σας – ανοίξτε την πόρτα.

 Αιγώκερως

Αυτή η έκλειψη θα επισημάνει θέματα στη ζωή σας που περιλαμβάνουν φόρους, κληρονομιά και γενικά τα οικονομικά ζητήματα. Αναμείνετε να αισθανθείτε ότι πρέπει να επιλύσετε αρκετά οικονομικά ζητήματα και αυτή τη φορά δε μπορείτε να τα καθυστερήσετε.

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος θα σας επηρεάσει για να εστιάσετε σε περισσότερο στην ισορροπία. Οι σχέσεις σας ίσως χρειαστούν λίγη περισσότερη προσοχή αυτή τη στιγμή. Πού είναι οι ενεργειακές ανισορροπίες; Μια μικρή ενδοσκόπηση θα σας πει ακριβώς πώς να κάνετε τα πράγματα πιο αμοιβαία. Αφήστε το φεγγάρι να ανάψει νέες ιδέες και λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζετε.

Ιχθύες

Αυτή η έκλειψη θα εστιάσει στην εργασία και την υγεία σας. Εάν κάτι δεν έχει λειτουργήσει στην καθημερινή σας ρουτίνα, η έκλειψη θα υπογραμμίσει πιθανώς την αλλαγή που πρέπει να συμβεί. Δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας και τις ιδέες σας τώρα, και μετά την έκλειψη, εξετάστε τρόπους για να τις εφαρμόσετε για να αλλάξετε την καθημερινή ζωή σας προς το καλύτερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.