ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν την περισσότερη κακή ενέργεια


The Jennettes

16 Ιανουαρίου 2019

photo-1485178575877-1a13bf489dfe.jpg

Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι το παν. Αλλά συχνά παίζουν μεγάλο ρόλο στο πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Αν φανούμε αρνητικοί μπορεί να έχει να κάνει με παρεξηγήσεις ή έλλειψη επικοινωνίας, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια ζώδια που τείνουν να δείχνουν έναν πιο σκληρό εαυτό στους άλλους - κι αν έχετε απορία πώς σας βλέπουν οι άλλοι, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει.

Κανένα ζώδιο δεν είναι "καλύτερο" απ' τα άλλα, απλά κάθε ένα έχει διαφορετική προσωπικότητα. Κανένα ζώδιο δεν είναι "κακό" απλά μερικά είναι πιο προστατευτικά και πιο δύσκολο να τα γνωρίσεις, λόγω του σκληρού παρουσιαστικού τους. Μόλις γνωρίσει κανείς κάθε ένα από αυτά τα ζώδια, θα ανακαλύψει την καλοσύνη και τη γλυκύτητά τους, κάτω από τη μάσκα που δείχνουν στον κόσμο.

Δείτε τα ζώδια που βγάζουν περισσότερη κακή ενέργεια στους άλλους:

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί πάντα σκανάρουν τον κόσμο γύρω τους και χρησιμοποιούν συνεχώς τις αισθήσεις τους, μπορεί να μην μοιάζουν ακριβώς προσιτοί. Βασίζονται στη διαίσθησή τους και είναι πολύ επιφυλακτικοί. Αν νιώσουν πως κάτι δεν πάει καλά, βγάζουν το κεντρί τους για προστασία και κρύβονται. Αν γίνουν πιο ευάλωτοι, θα μπορέσουν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι πιο ανοιχτοί στις επικοινωνίες τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες κάνουν έντονη πρώτη εντύπωση. Για κάποιους αυτή η σθεναρότητα ίσως να φαίνεται κακία. Είναι αρκετά απότομοι και μιλούν πριν σκεφτούν - πράγμα που τους βάζει συνεχώς σε μπελάδες. Θα πρέπει να κάνουν μία παύση πριν γράψουν ή μιλήσουν και να σκεφτούν πρώτα, έτσι ώστε τα βέλη τους να μην πληγώσουν τους άλλους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι άγρυπνοι φρουροί. Μπορεί αυτό να τους προστατεύει σε μερικές καταστάσεις, αλλά τους κάνει να δείχνουν και πιο απότομοι. Είναι σκληροί με την κριτική τους μερικές φορές, μόνο και μόνο επειδή βλέπουν τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως "θα έπρεπε" να είναι. Μερικές φορές θα πρέπει απλά να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και απλά να διασκεδάσουν λίγο. Δε χρειάζεται να βρίσκονται συνέχεια σε εγρήγορση - χαλαρώστε και έτσι θα χαλαρώσουν και οι υπόλοιποι μαζι σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.