ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 17/1


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Ιανουαρίου 2019

clock-1096054_1920_8.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί το μυαλό και να προσφέρει την ευκαιρία ώστε να λάβεις κάποιες αποφάσεις τις οποίες προσπαθείς να διαμορφώσεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Πιθανότατα να προσπαθείς να αποφύγεις ένα περιβάλλον ή μία προοπτική που σε φέρνει κοντά σε άτομα μεγάλης ηλικίας, που σε αναγκάζει να παραμένεις εγκλωβισμένος/η σε προοπτικές που εμπεριέχουν αρκετές δυσκολίες, που σε κάνει να νιώθεις πως δεν υπάρχει αρκετός καθαρός αέρας. Ίσως πάλι να έχεις κουραστεί να ζεις σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο πλάνο, να ακολουθείς κανόνες και νόμους άλλων, να μην είσαι σε θέση να λειτουργήσεις περισσότερο αυτόνομα και παρορμητικά. Η σημερινή όμως ημέρα προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μία μικρή ή πιο μεγάλη επανάσταση, να δράσεις πέρα από τις κατευθυντήριες γραμμές και να γίνεις περισσότερο αυτόνομος/η στις αποφάσεις σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.