ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

21 Ιανουαρίου 2019

photo-1516401266446-6432a8a07d41.jpg

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία γιορτή που διχάζει τον κόσμο - κάποιοι τη μισούν και κάποιοι τη λατρεύουν. Όπως και να 'χει, αυτή η μέρα πλησιάζει. Και ίσως ο λόγος που δεν αγάπατε και τόσο αυτή τη μέρα να μην έχει να κάνει με κάποια προσωπική εμπειρία, αλλά απλά με το ζώδιό σας. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ζώδια που μισούν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν υπάρχει τρόπος να τους πείσετε για το αντίθετο.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πως θα περάσετε τις 14 Φεβρουαρίου φέτος, τότε ίσως να ρίξετε και μία ματιά στο ζώδιο του/της συντρόφου σας: 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, αποφασιστικός και πειθαρχημένος, αλλά και απαισιόδοξος και δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει. Η πρακτικότητά του μπορεί να μεταφραστεί και στο ότι δεν του αρέσει να ξοδεύει - γι' αυτό και όταν τους λένε πως αυτή είναι η μέρα που πρέπει να πάρουν δώρο στους αγαπημένους τους, να δείξουν τα πιο βαθιά τους συναισθήματα και να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δεν λειτουργεί πολύ καλά με τον Αιγόκερω.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος, φιλικός και δημιουργικός, αλλά μερικές φορές συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Τα καλλιτεχνικά τους μυαλά μπορούν μερικές φορές να τους κάνουν να δείχνουν λίγο ανεύθυνοι, οπότε αν ο Υδροχόος ξεχάσει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν φταίει! Αν έχουν πολλή έμπνευση να είναι ρομαντικοί και να γιορτάσουν τη μέρα, πιθανότατα θα σκεφτούν μία μεγάλη και μοναδική κίνηση, αλλά αν νιώσουν την πίεση να το κάνουν, θα το ξεχάσουν ή θα χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι οργανωμένος, εξαιρετικά υπεύθυνος και ρεαλιστής, οπότε μία γιορτή για λουλούδια που πεθαίνουν, σοκολάτες που τρώγονται και πολυτελή δείπνα τους φαίνονται ανόητα. Προτιμούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε κάτι που θα έχει διάρκεια, όπως μία επένδυση. Ο Παρθένος είναι πολύ λογικός για να ξοδέψει τον μισθό του σε μία σύνθεση από λουλούδια.

Σκορπιός

Με τον Σκορπιό να είναι ενδεχομένως το πιο έντονο και συναισθηματικό ζώδιο, μπορεί να γίνει και ο πιο ζηλιάρης, εμμονικός και παρανοϊκός, οπότε η ιδέα του Αγίου Βαλεντίνου ίσως να είναι too much. Η πίεση να πάρεις το τέλειο δώρο, μία γραμμένη στο χέρι κάρτα με πολλή σκέψη ή ένα αξέχαστο ραντεβού, μπορεί να του δημιουργήσει πολλή ένταση, οπότε προτιμά να μη γιορτάζει καθόλου. Εξάλλου, η αγάπη του Σκορπιού για τον σύντροφό της/του δεν μπορεί να περιοριστεί σε μία μέρα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.