ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας επηρεάσει η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2019

photo-1517452943320-875a8a6dfa86.jpg

Στις 4 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη στον Υδροχόο λαο θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε ένα πλάνο για τους επόμενους μήνες. Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, πλανήτη της επανάστασης και της δραματικής αλλαγής. Αυτός ο πλανήτης είναι γνωστός για το ότι φέρνει αρκετά απρόσμενες αλλαγές. Με αυτή τη νέα Σελήνη, η δραστική ενέργεια που θα κατακλύσει τον κόσμο θα μας σπρώξει προς κατευθύνσεις που θα μας εκπλήξουν.

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Kριός

Η νέα σελήνη συμβαίνει στον 11ο οίκο σας της φιλίας και της κοινωνίας, στέλνοντάς σας προς κοινωνική εξερεύνηση με ανθρώπους με το ίδιο mindset. Θα θέλετε να μάθετε από τους άλλους. Μπορεί να είναι η στιγμή να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε έναν σκοπό για τον οποίο νοιάζεστε πολύ.

Ταύρος

Η καριέρα και η φήμη σας είναι αυτό που σκέφτεστε με τη νέα σελήνη στον 10ο οίκο της κοινωνικής σας θέσης. Είστε στα πρόθυρα του να λάβετε αναγνώριση για τη δουλειά σας ή να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Βγείτε εκεί έξω.

Δίδυμος

Βγαίνετε από το comfort zone σας με τη σελήνη να βρίσκεται στον 9ο οίκο της περιπέτειας και της φιλοσοφίας. Αναζητάτε νέες εμπειρίες και γι' αυτό μπορεί να είναι καλή στιγμή να ταξιδέψετε ή να ακολουθήσετε μία νέα ακαδημαϊκή καριέρα.

Καρκίνος

Το μόνο που σκέφτεστε είναι το βάθος, γιατί η νέα σελήνη βρίσκεται στον 8ο οίκο του θανάτου και της αναγέννησης. Θέλετε πραγματική οικειότητα και επιθυμία. Τα ρηχά κομμάτια της ζωής σας απωθούν. Ανακαλύπτετε τον εαυτό σας και έχετε πιο βαθιά επαφή με τους άλλους.

Λέων

Η νέα σελήνη βρίσκετε στον 7ο οίκο των σχέσεών σας και σας ενδιαφέρει να επωφεληθείτε από τις στενές σας σχέσεις. Νιώθετε πιστοί και επικεντρωμένοι σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, είτε αυτός είναι εραστής, είτε φίλος, είτε επαγγελματικός συνάδελφος. Αφήστε τις σχέσεις σας να σας θεραπεύσουν και να σας εμπνεύσουν.

Παρθένος

Ανακατατάσσετε τις προτεραιότητές σας και βγάζετε πράγματα από τη λίστα σας με τη νέα σελήνη στον 6ο οίκο της δουλειάς και της υγείας. Υπάρχουν projects που έχετε αφήσει ατελείωτα; Είστε στο mood να τα οργανώσετε όλα με τόση παραγωγικότητα.

Ζυγός

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο του σπιτιού και της διασκέδασης, και είστε στα πρόθυρα ενός καλλιτεχνικού breakthrough. Βλέπετε τα χρώματα πιο έντονα, βιώνετε τη ζωή με περισσότερη χαρά και ανακαλύπτετε την ικανότητά σας να εκφραστείτε δημιουργικά. Χορέψτε περισσότερο, τραγουδίστε περισσότερο, παίξτε περισσότερο.

Σκορπιός

Είστε στο mood να αλλάξετε τον προσωπικό σας χώρο με τη νέα σελήνη στον 4ο οίκο του σπιτιού. Θέλετε να γεμίσετε μπαταρίες, να είστε cozy και να περάσετε χρόνο με αυτούς που σας νοιάζουν περισσότερο. Γεμίζετε το σπίτι σας με καλή ενέργεια και επικεντρώνεστε σε αυτό που χρειάζεστε.

Τοξότης

Ενώνετε τις τελείες με γρήγορους ρυθμούς αφού η νέα σελήνη βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Η εξυπνάδα βράζει μέσα σας, τα δύσκολα concepts είναι εύκολα για εσάς και θέλετε να πείτε σε όλους τις καταπληκτικές σας ιδέες.

Αιγόκερως

Βάζοντας χρήματα στο τραπεζικό σας λογαριασμό και περιβάλλοντας τον εαυτό σας με πολυτέλεια και ασφάλεια είναι αυτό που σας νοιάζει αφού η νέα σελήνη βρίσκεται στον 2ο οίκο των οικονομικών σας. Τι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι; Πώς μπορείτε να εργαστείτε πιο σκληρά για πιο σταθερή ζωή; Φτιάξτε ένα πλάνο.

Υδροχόος

Όταν η νέα σελήνη ανάψει πυροτεχνήματα στον 1ο οίκο του εαυτού σας, θα ρωτάτε τον εαυτό σας: "Ποια/ος είμαι;" Σκεφτείτε πόσο πολύ έχετε μεγαλώσει σαν άνθρωπος και πόσο θέλετε ακόμα να μεγαλώσετε. Τι είδους σχέση θα θέλατε να έχετε με τον εαυτό σας; Τι είδους άνθρωπος θέλετε να είστε;

Ιχθείς

Η διαίσθησή σας ξυπνά με τη νέα σελήνη να μαγεύει τον 12ο οίκο της πνευματικότητάς σας. Η γνώση σας ανοίγει και σας αποκαλύπτει πράγματα για τον κόσμο σας. Έχετε τόση δύναμη να βάλετε στην πραγματικότητά σας, οπότε θέστε μία ισχυρή πρόθεση.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.