ΖΩΔΙΑ

28/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Ιανουαρίου 2019

clock-1096054_1920_2.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου μοιάζει να βαθαίνει το ένστικτο των ανθρώπων που τον τελευταίο καιρό λειτουργούν με γνώμονα τη λογική και τις πληροφορίες που είναι ορατές και ευδιάκριτες προς όλους. 

Στο ξεκίνημα της ημέρας είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με το κομμάτι της λογικής σου, να αισθανθείς πως θα προτιμούσες να έβαζες φρένο στο μυαλό σου, να παγώσεις τις σκέψεις σου, να σιωπήσεις τις φωνές γύρω σου. Έχεις ανάγκη να ακούσεις τη φωνή από μέσα σου και να πάψεις να λαμβάνεις πληροφορίες από γύρω σου, αφού είναι απαραίτητο να γίνει μία αξιολόγηση των δεδομένων που λαμβάνεις. Η παρουσία αρκετών ανθρώπων γύρω σου μοιάζει να σε μπερδεύει και να σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των κινήσεων, κάτι που σίγουρα σε ενοχλεί και εκνευρίζει. Θα προσπαθήσεις λοιπόν να ανακτήσεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου, με όποιο τρόπο απαιτείται να γίνει πράξη κάτι τέτοιο. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.