Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου

The Jennettes
Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2019
photo-1528329055978-65e541c4df47.jpg

Η πρώτη Πανσέληνος του 2019 ήταν πολύ σημαντική: Ήταν super blood moon, δηλαδή και ολική έκλειψη σελήνης και super moon. Επηρέασε ιδιαίτερα τα συναισθήματα μάς και τη διαίσθησή μας, οπότε είναι καλή η φρέσκια ενέργεια που έρχεται με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου 2019 στις 4 Φεβρουαρίου. Μία νέα σελήνη πάντα φέρνει εξαιρετική ενέργεια για να ξεκινήσουμε κάτι νέο και να κάνουμε μία αλλαγή, αλλά η κίνηση του φεγγαριού θα μας επηρεάσει όλους λίγο διαφορετικά - υπάρχουν κάποια ζώδια που θα νιώσουν την ενέργεια αυτή λίγο περισσότερο.

Ταύρος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Η νέα σελήνη θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και projects, αφού η δημιουργικότητά σας είναι περιζήτητη.

Λέων

Είναι μία καλή στιγμή για τον έρωτα, αρκεί να είστε προσεκτικοί. Η νέα σελήνη θα φέρει μία νέα σχέση ή μία νέα δυναμική στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Απλά μην βιαστείτε - σκεφτείτε πριν κάνετε αυτό το βήμα!

Σκορπιός

Σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές. Τα κρυφά σας όνειρα και οράματα αλλάζουν, οπότε αγκαλιάστε τις αλήθειες και τη σοφία σας - ακόμα κι αν είναι δύσκολο, να θυμάστε, είστε μεταμορφωτικοί - ακολουθήστε τη ροή και εξελιχθείτε.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον Υδροχόο, οπότε φυσικά θα νιώσετε την ενέργειά της. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας - κάντε ένα νέο κούρεμα ή αποκτήστε νέο look - δε θα το μετανιώσετε!