ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου


12 Φεβρουαρίου 2019

photo-1507294994578-a3015ffbab52.jpg

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα με σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταλάβουν τα θετικά χαρακτηριστικά των ζωδίων τους. Αλλά μαζί με τα θετικά, όλοι έχουμε κι αρνητικά - και προτείνουμε να διαβάσετε τα παρακάτω αν θέλετε να διασκεδάσετε και να αυτοσαρκαστείτε γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο...!

Είστε έτοιμοι;

Κριός

Ο Κριός κάνει ό,τι θέλει χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα και σίγουρα χωρίς να τον νοιάζουν οι επιπτώσεις των πράξεών του. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι επίμονος αλλά και τεμπέλης. Του αρέσει να μην πετάει ποτέ πράγματα, ενώ προσπαθεί να δείξει πως πάντα τα ξέρει όλα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος φαίνεται πως έχει πάντα κάτι να πει - μέχρι όλοι να συνειδητοποιήσουν πως έχουν επιφανειακές γνώσεις για ό,τι κι αν λένε. Πάνε από θέμα σε θέμα, αναπτύσσοντας πληροφορίες που έχουν ακούσει κάπου για να δείχνουν ενδιαφέροντες.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι απίστευτα ευαίσθητος και όλοι φοβούνται τι θα του πουν για να μην τον πληγώσουν. Χρειάζεται σίγουρα να σκληρύνει - αλλά δεν το παίρνει και ιδιαίτερα απόφαση.

Λέων

Ο Λέων είναι συνήθως πολύ απασχολημένος με το να επιβραβεύει τον εαυτό του, χωρίς να συνειδητοποιεί την ανασφάλειά του υπό την συνεχή ανάγκη του να τον επαινούν. Τον νοιάζει να περιβάλλεται από ανθρώπους που του προσφέρουν άδεια και ρηχά κοπλιμέντα - και αν δεν το κάνουν, το κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Παρθένος

Ο Παρθένος προσπαθεί να ελέγξει κάθε λεπτομέρεια της ζωής του γιατί μισεί τον αυθορμητισμό - δεν διασκεδάζει ποτέ πραγματικά. Επιπλέον, η ψύχωσή του με την καθαριότητα είναι σχεδόν τρομακτική.

Ζυγός

Ο Ζυγός ζητά την αποδοχή των άλλων και θέλει να νιώθει δημοφιλής, ενώ σπάνια μπορεί να πάρει μία απόφαση. Αν βγείτε για φαγητό, θα πάρει αυτό που πήρατε κι εσείς, απλά επειδή φοβάται έστω και την παραμικρή μορφή ανεξαρτησίας.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός ως ένα σεξουαλικό ζώδιο, ωστόσο, η σεξουαλικότητά του δεν έχει να κάνει τόσο με την απόλαυση, όσο με την παντελή έλλειψη να ελέγξουν τις παρορμήσεις τους. Κρύβονται πίσω από μία μάσκα μυστηρίου και μυστικοπάθειας, προσπαθώντας να μη δείξει πως αν νιώθει πως δεν τον αγαπούν θα αντιμετωπίσει τις σχέσεις του ως μία σειρά από πολιτικά παιχνίδια εξουσίας.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μία μοναδική ικανότητα να αποφεύγει την πραγματικότητα της ζωής και είναι αρκετά ρηχός. Το πιο εκνευριστικό μαζί του είναι πως δεν καταλαβαίνει ποτέ πως η έλλειψη έρευνας για το οτιδήποτε τον κάνει να φαίνεται ανόητος, αφού δεν αναζητά τη γνώση αλλά το πώς να φαίνεται ότι την έχει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι αρκετά βαρετός, εκτός κι αν μέσα από εσάς έχει να κερδίσει κάτι, όπως κοινωνική αναγνώριση ή χρήματα. Σπάνια διασκεδάζουν γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το ποιούς θα συναντήσουν για να τους βοηθήσουν προς την κορυφή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να μοιάζει εκκεντρικός ή πρωτότυπος, αλλά δεν είναι και τόσο ξεχωριστός. Απλά έχει την ανάγκη να αποδείξει πως είναι διαφορετικός - κι ενώ ισχυρίζεται πως είναι αλτρουιστής, αν ρωτήσετε το σύντροφό του θα σας πει πως είναι εντελώς αποξενωμένος και απομακρυσμένος.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς θέλει τόσο να πηγαίνει με το ρεύμα που περνάει όλη του τη ζωή να έχει μία γενική αίσθηση του εαυτού του. Δε ξέρει πραγματικά ποιος είναι ή τι θέλει, οπότε παθαίνει συναισθηματική υστερία και ζει συνεχώς σε ένα μπερδεμένο χάος.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.