ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 19/02 σε κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Φεβρουαρίου 2019

clock-1096054_1920_10.jpg

Η Πανσέληνος της 19ης Φεβρουαρίου στη μηδενική μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού και γήινου στοιχείου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς, Ταύρος/Αιγόκερως) στις πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ζητά την επαφή με την πραγματικότητα, θέλει να επισημάνει την ανάγκη να υπάρξουν δράσεις και λύσεις που έχουν πρακτική σημασία και είναι σε θέση να βρουν εφαρμογή. Η καθημερινότητα, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τον επαγγελματικό τομέα αλλά και τον τομέα της υγείας, είναι μια παράμετρος που θα μπορούσε να αποτελέσει το σημείο αιχμής αυτής της περιόδου. Μία τέτοια πρακτική μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά για όσους/ες δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν εντός πλαισίου με κανόνες και όρια. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική διέξοδο για ανθρώπους που θέλουν να αποδράσουν από τους προβληματισμούς τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μιλά για πειθαρχία και ηρεμία, για επαφή με τη Γη και για στόχους που είναι εφαρμόσιμοι. Θα χρειαστεί λοιπόν να τεθούν κάποια όρια σε φιλοδοξίες και διαθέσεις που δεν έχουν ακόμα μπει μέσα σε λειτουργικό πλάνο, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να κινείσαι σε μία πορεία που δεν οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά σε ένα δρόμο στον οποίο θα βρεθείς μόνος/η σε λίγο καιρό από σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.