ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο τεμπέλικα ζώδια


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2019

ruby-schmank-783773-unsplash2.jpg

Υπάρχουν άνθρωποι γεμάτοι ενέργεια και φιλοδοξίες, που δουλεύουν σκληρά για να επιτύχουν. Υπάρχουν και άνθρωποι που αν καταφέρουν να κάνουν τις δουλειές τους στην ώρα τους το θεωρούν κατόρθωμα. Είτε χρειάζεται να συνεργαστείτε μαζί τους είτε απλώς να τους σηκώσετε από το κρεβάτι τους, καλό είναι να ξέρετε ποια είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια του κούκλου.

Ιχθύς

Σε αντίθεση με τα κανονικά ψάρια, εσείς δεν είστε μονίμως σε κίνηση. Είναι δύσκολο να εκπαιδευτείτε και ακόμα δυσκολότερο να μείνετε σταθεροί σε μια ρουτίνα. Όσο ευχάριστοι είστε για παρέα, τόσο δυσάρεστοι είστε όταν πρέπει να συνεργαστείτε για να ολοκληρώσετε μια εργασία. Σίγουρα προτιμάτε να κάθεστε να κουτσομπολεύετε, κάπου μακριά από το χώρο που γίνεται η πραγματική δουλειά. Βαριέστε εύκολα, αλλά μπορείτε να συγκεντρωθείτε αν κάτι σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Θέλετε να δουλεύετε μόνοι σας, για τον εαυτό σας. Αυτό συμβαίνει βέβαια όταν θέλετε γενικώς να δουλέψετε, πράγμα σπάνιο. Προτιμάτε να μοιράζετε τη σοφία σας και να εξαφανίζεστε, όχι επειδή δε σας αρέσει κάποια συγκεκριμένη δουλειά, αλλά επειδή δε σας αρέσει η δουλειά γενικώς. Είστε οι κατεξοχήν άνθρωποι που ρωτάτε τον εαυτό σας κάθε μέρα αν πραγματικά χρειάζεστε τη δουλειά.

Τοξότης

Αν καταφέρετε να το διαβάσετε αυτό και δεν έχετε ήδη κουραστεί και βαρεθεί, θα το θεωρήσουμε επιτυχία. Για εσάς μια μέρα σκληρής δουλειάς περιλαμβάνει το να κλείσετε το ξυπνητήρι και να σηκωθείτε τελικά από το κρεβάτι. Υπάρχουν φορές που προτιμάτε να πάτε φυλακή για τα χρέη σας, από ότι να δουλέψετε, κι αυτό γιατί η ζωή στη φυλακή είναι τουλάχιστον ξεκούραστη.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.