ΖΩΔΙΑ

Τα 3 εξυπνότερα ζώδια


The Jennettes

2 Μαρτίου 2019

radu-florin-1139282-unsplash.jpg

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Κάποια ξεχωρίζουν για το ένστικτο και τις ηγετικές τους ικανότητες, κι άλλα για την οργάνωση και την μεθοδικότητά τους (σας βλέπουμε, Παρθένοι). Όλα έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, όμως όσον αφορά την ευφυία, αυτά τα 3 ζώδια ξεχωρίζουν.

Υδροχόος

Με τον Κρόνο να τους καθοδηγεί, οι Υδροχόοι δύσκολα θα αποτύχουν. Δεν ακολουθούν το ρεύμα, και η ανεξαρτησία τους τούς βοηθάει να κάνουν πρωτότυπες σκέψεις. Έχουν δημιουργικό μυαλό και μπορούν να διαπρέψουν σε κάθε τομέα. Μπορούν να γίνουν εμμονικοί, και να φτάσουν στα όρια προκειμένου να επιτύχουν αυτό που θέλουν. Κάνουν καταπληκτικούς πολιτικούς και τολμούν να σκεφτούν με τρόπο που δεν σκέφτεται κανείς άλλος. 

Διάσημοι Υδροχόοι: Γαλιλέος, Δαρβίνος, Oprah Winfrey, Cristiana Ronaldo, Harry Styles

 

Σκορπιός

Μπορεί καμιά φορά να μην τους πιάνει το μάτι, αλλά η μυστηριώδης συμπεριφορά τους συνήθως κρύβει τις ικανότητές τους. Είναι παθιασμένοι με όσα αγαπάνε και μπορούν να βρουν το δρόμο τους ακόμα κι αν καμιά φορά παίρνουν παράλογες αποφάσεις. Είναι γοητευτικοί και χαρισματικοί, και μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να εμπνεύσουν και να διδάξουν. Ταυτοχρόνως είναι προσγειώμενοι, έχουν συναίσθηση και ξέρουν πότε πρέπει να φωνάξουν τους πρακτικούς ανθρώπους για βοήθεια.

Διάσημοι Σκορπιοί: Marie Curie, Bill Gates, Julia Roberts, Ryan Reynolds, Katy Perry

 

Δίδυμος

Με κυβερνήτη τους τον πλανήτη της επικοινωνίας, οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί ομιλητές και οραματιστές. Έχουν φοβερό χιούμορ και είναι πολύ ευχάριστο να τους ακούει κανείς. Τείνουν ιδιαίτερα προς τη λογική, ενώ μαθαίνουν πολύ γρήγορα και εκπαιδεύονται ταχύτερα από τους περισσότερους. Για αυτόν το λόγο είναι καλοί στο να μαθαίνουν ξένες γλώσσες και να λύνουν προβλήματα. 

Διάσημοι Δίδυμοι: Donald Trump, Daniel Fahrenheit, Kanye West, Johnny Depp, Marilyn Monroe

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.