ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στις 20/3


The Jennettes

12 Μαρτίου 2019

photo-1489366794295-c4a3e3e2a385.jpg

Οι πρώτες δύο πανσέληνοι του 2019 ήταν και οι δύο supermoons και τον Μάρτιο αυτό συνεχίζεται. Στις 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο supermoon της χρονιάς στο ζώδιο του Ζυγού και είναι αρκετά ξεχωριστό. Φυσικά, υπάρχουν μερικά ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από άλλα:

Κριός

Θα είναι μία ευαίσθηση περίοδος για κάθε Κριό. Κατά τη διάρκεια μίας πανσελήνου στον Ζυγό, ο Κριός μπορεί να νιώθει "γυμνός" σαν να βρίσκεται εκεί έξω και να μην μπορεί να κρυφτεί πίσω από τίποτα. Όχι και ένα τόσο άγνωστο συναίσθημα για τον Κριό και κάποιοι μπορεί να πάρουν ενέργει από αυτό.

Ταύρος

Η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε και ελαφρώς εξουθενωμένους. Θα χρειαστεί να βοηθήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα με λίγη πνευματικότητα. Διαλογιστείτε και πάρτε βαθιές ανάσες για να διώξετε το στρες.

Ζυγός

Στο μεταξύ, οι Ζυγοί μπορεί να βιώσουν ένα boost και μία δύναμη μέσα τους. Είναι μία νέα αρχή για τους Ζυγούς, αφού θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τους εαυτούς τους και να ζητήσουν αγάπη και ηρεμία. 

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς, αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει πραγματικά με τις σχέσεις. Είστε επικεντωμένοι στον πνευματικό σας εαυτό, πράγμα που θα σας επιτρέψει να βρεθείτε με έναν σύντροφο που σας εκτιμά. Το να καταλάβετε τι θέλετε και τι χρειάζεστε στις σχέσεις είναι το κλειδί της υπόθεσης, με αυτή την πανσέληνο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.