ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει λιγότερο η Πανσέληνος Μαρτίου 2019


The Jennettes

14 Μαρτίου 2019

photo-1445216022424-030929f2dcf2.jpg

Στις 20 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί μία νέα πανσέληνος, η οποία θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Αρχικά, είναι το τρίτο και τελευταίο supermoon που συμπληρώνει μία σειρά από τρεις συνεχόμενες πανσελήνους που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του 2019. Είναι επίσης την ίδια μέρα με την πρώτη μέρα της Άνοιξης, πράγμα που δε συμβαίνει πολύ συχνά και την τελευταία φορά που σχεδόν συνέβη (με 4 ώρες διαφορά) ήταν τον Μάρτιο του 2000. Οπότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως θα μας επηρεάσει όλους - απλά μερικά ζώδια, λιγότερο από άλλα: 

Δίδυμος

Είναι μία καλή περίοδος να είναι κανείς Δίδυμος, αφού με τον κυβερνήτη τους, Ερμή, ακόμα σε ανάδρομη πορεία, ο Δίδυμος θα λάβει ιδιαίτερη συναισθηματική σοφία από την πανσέληνο στον Ζυγό.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος είναι μία καλή στιγμή για να σκεφτείτε ξανά τα οικονομικά σας. Δεσμευτείτε σε ένα νέο πλάνο για να βεβαιωθείτε πως θα έχετε συναισθηματική ασφάλεια.

Τοξότης

Μπορεί να έχετε κάποια θέματα εμπιστοσύνης και για το πού βρίσκεστε αυτήν την περίοδο - απλά προχωρήστε αργά και σταθερά και θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε.

Ιχθείς

Είναι μία καλή στιγμή για εσάς για να επικεντρωθείτε στο να προχωρήσετε μπροστά. Δεσμευτείτε στην αλλαγή και τη μεταμόρφωση που χρειάζεστε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.