ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 21/03 σε κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

19 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Πανσέληνος της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να έχει βαλθεί να αποδείξει πως είναι καιρός να τεθούν νέα δεδομένα σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις.

Είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν τομές και τελειώματα σε επαγγελματικές σχέσεις που ζορίζονται ως προς την ισορροπία στις οικονομικές απολαβές. Μία συνεργασία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολη, αφού οι προσωπικές βλέψεις του κάθε μέλους είναι αρκετά ισχυρές ώστε να παραμείνουν πλέον στο σκοτάδι. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να προκύπτουν νέες συνεργασίες που είναι αρκετά πιθανό να ταράξουν τα νερά μέσα από την προσπάθεια σύμπλευσης δύο πλευρών που είναι φαινομενικά αταίριαστες μεταξύ τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα τονίσει και την απόσταση ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα μέσα σε υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις. Προκύπτουν ανάγκες και επιθυμίες που δεν καλύπτονται εύκολα μέσα από το υπάρχον σχήμα, με αποτέλεσμα να αναζητούνται φόρμουλες εξυγίανσης των πληγών που είναι φανερές και δεν μπορούν να συνεχίσουν να προκαλούν συναισθηματική αιμορραγία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.