ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Εαρινή Ισημερία


The Jennettes

20 Μαρτίου 2019

photo-1473518501891-f998b1ff6c1b.jpg

Μετά από έναν μεγάλο χειμώνα, είμαστε έτοιμοι για μία αλλαγή. Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει σήμερα, αφού είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης ή αλλιώς εαρινή ισημερία. Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, σήμερα πραγματοποιείται και η τρίτη πανσέληνος/supermoon του Ζυγού, ενώ ξεκινά επίσημα η νέα αστρολογική χρονιά. Όπως καταλαβαίνετε, η ενέργεια είναι έντονη και ίσως αναρωτιέστε πώς θα σας κάνει να νιώσετε. Κι ενώ όλοι θα επηρεαστούν έστω και λίγο, υπάρχουν κάποια ζώδια που θα επηρεαστούν λίγο περισσότερο: 

Kριός

Ξεκίνησε μόλις ο γενέθλιος μήνας σας, Κριοί, και φυσικά θα νιώθετε εξαιρετικά θετικά. Ευτυχώς, ο ερχομός της άνοιξης σας βοηθάει, φέρνοντας νέα projects και ευκαιρίες.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, αυτή η περίοδος έχει να κάνει με σκληρή δουλειά και το να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας όσον αφορά την καριέρα, αλλά και όπου επιθυμείτε. Μία προαγωγή ίσως να έρχεται!

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει να αγαπά και είναι ένα ζώδιο που είναι στενά συνδεδεμένο με τις σχέσεις, οπότε ο ερχομός της άνοιξης θα σας κάνει να θέλετε να βρείτε έναν νέο σύντροφο, ή να θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά στον ήδη υπάρχοντα σύντροφό σας, να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και να φροντίσετε όλες τις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους, έχει να κάνει με το να προετοιμαστείτε με το τι πρόκειται να έρθει με τη νέα σεζόν. Θα επικεντρωθείτε στο ανοιξιάτικο καθάρισμα και το να απομακρύνετε κάθε είδους αρνητική ενέργεια απ' τον χειμώνα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.