ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που θα σας πείσουν να κάνετε αυτό που θέλουν


The Jennettes

22 Μαρτίου 2019

photo-1500565534308-0db60f7116f3.jpg

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ξέρουν ακριβώς τι να πουν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Μερικές φορές είναι ναρκισσιστές, αλλά όχι πάντα. Απλά κάποιοι θέλουν να διατηρούν τα πράγματα εύκολα και να πουν στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν, έτσι ώστε να αποφύγουν το δράμα.

Είναι γοητευτικοί, έξυπνοι και σαγηνευτικοί. Είναι εύκολο να εκλύσουν κάποιον αφού θα τον κάνουν να νιώσει όμορφα και ξεχωριστός. Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια;

Ζυγός

Οι Ζυγοί ξέρουν πως να λένε τα σωστά πράγματα για να πάρουν αυτό που θέλουν, σχεδόν όσο καλά ξέρουν να αναπνέουν - είναι εκ φύσεως γοητευτικοί, αστείοι και ευγενικοί. Θα φλερτάρουν με όλους και θα τους κάνουν να νιώσουν πως επικεντρώνονται μόνο σε αυτούς. Μπορεί να μη συζητούν σχεδόν τίποτα με πραγματικό βάθος, αλλά είναι αρκετά διασκεδαστικοί σε επιφανειακό επίπεδο.

Δίδυμος

Ένα από τα πολλά χαρίσματα που έχουν οι Δίδυμοι είναι πως είναι πολύ καλοί στη συζήτηση, οπότε βγάζει νόημα να προσπαθούν να ελέγξουν μία συζήτηση ώστε να πάει εκεί που θέλουν. Οι Δίδυμοι έχουν συχνά πολύ ενδιαφέροντα θέματα να συζητήσουν - επίσης, δεν θα υποτιμήσουν κανέναν στη συζήτηση, οπότε το άτομο που μιλούν θα φύγει από τη συζήτηση και θα νιώθει πως το I.Q. έχει ανέβει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν δύο ταλέντα: Έχουν διαίσθηση και είναι χειριστικοί. Οι Σκορπιοί ξέρουν τι να πουν για να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Προτιμούν να μην πουν ψέματα, οπότε θα αποφύγουν τις βαθιές, πολύ προσωπικές ερωτήσεις σαν pros. Είναι ευγενικοί και παθιασμένοι, οπότε είναι εύκολο να σας μαγέψουν με τις λέξεις τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, πράγμα που είναι πολύ βοηθητικό γιατί ένας από τους κανόνες του να καταφέρνεις αυτό που θες με τις λέξεις, είναι να μην αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου. Οι Υδροχόοι θα φέρνουν πάντα τη συζήτηση στο άτομο που μιλούν, κάνοντάς τους να νιώθουν σημαντικοί και συναρπαστικοί. Είναι έξυπνοι και ξέρουν τι να πουν για να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν, χωρίς να πληγώσουν τους άλλους.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και τα λόγια είναι κάτι που είναι εύκολο για εκείνους. Έχουν πολύ χιούμορ και είναι άνετοι. Υπάρχει κάτι ελκυστικό σε κάποιον που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και οι Τοξότες ξέρουν πως να χειριστούν αυτή την έλξη. Οι Τοξότες μπορούν να καταφέρουν να πάρουν αυτό που θέλουν με τις λέξεις, αν παραμείνουν cool και δεν πουν κάτι που θα μετανιώσουν αργότερα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.