ΖΩΔΙΑ

25/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920_5.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη τη Δευτέρα 25 Μαρτίου μοιάζει να λειτουργεί υποβοηθητικά ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που παρουσιάζει η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα στον Κριό που είναι έντονη εδώ και μερικές ημέρες. 

Η ευκαιρία να δεις με καθαρή ματιά το παρακάτω είναι παρούσα και πιθανότατα να περνά μέσα από την προοπτική ενός ταξιδιού, την ευκαιρία μίας απόδρασης μακριά από ένα περιβάλλον που καταφέρνει να σε περιορίζει. Τόλμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα κάνεις κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας σου, να λειτουργήσεις έξω από τα καθορισμένα πλαίσια, να σπάσεις φραγμούς και κανόνες που σε ζορίζουν. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με την ευεξία όπως αυτή ξεκινά μέσα από το μυαλό σου, θεωρώντας πως αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις το μέλλον, θα καταφέρεις να αποδράσεις από προσωπικά όρια που θέτει το σώμα σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.