ΖΩΔΙΑ

26/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

25 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920_5_1.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη την Τρίτη 26 Μαρτίου και το τετράγωνο με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει τη σκέψη των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, αφού όσα σκέφτεσαι και όσα εκφράζεις δεν είναι απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Το μυαλό και η καρδιά δεν μπορούν να συμβαδίσουν με αποτέλεσμα να χάνεσαι μέσα σε ένα πλαίσιο επικοινωνίας που δεν καταφέρνει να λειτουργήσει με τρόπο που σε εξυπηρετεί. Ίσως να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η μέσα σε ένα σύνολο που σε κάνει να χάνεις τον εαυτό σου, να βουλιάζεις μέσα σε μία ομάδα που δεν καταφέρνει να βγάλει τον εαυτό σου στην επιφάνεια, κάτι που δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σου που είναι αρκετά εύκολο να βρουν διέξοδο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.