ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και απιστία: Ποιοι είναι οι κατά συρροήν άπιστοι του ζωδιακού κύκλου


The Jennettes

9 Απριλίου 2019

photo-1490129375591-2658b3e2ee50.jpg

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να απιστήσουν μία φορά και υπάρχουν και άνθρωποι που είναι κατά συρροήν άπιστοι. Μπορούν όμως να αλλάξουν; Ίσως, αλλά οι κατά συρροήν άπιστοι τείνουν να απιστούν παθολογικά και δεν μπορούν να πουν την αλήθεια, να ελέγξουν τις επιθυμίες τους ή να είναι πιστοί.

Το ζώδιο κάποιου μπορεί να πει πολλά για τον χαρακτήρα του - και κάποια ζώδια δείχνουν σημάδια πως είναι κατά συρροήν άπιστοι:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι δεν αντέχουν να νιώθουν πολύ άνετα σε μία σχέση και να υπάρχει ρουτίνα, οπότε, όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να απιστήσουν. Η δέσμευση δεν είναι εύκολη για εκείνους και θα ήθελαν να έχουν λίγη περισσότερη ευελιξία. Δεν αντέχουν να βαριούνται και αν δεν υπάρχει ενθουσιασμός στη ζωή τους, θα βγουν από τη σχέση και θα τον βρουν. Αν ένας Δίδυμος απατά συνέχεια, θα είναι έξτρα τρυφερός και γενναιόδωρος με τον/την σύντροφό του για να μην νιώθει άσχημα.

Ζυγός

Η απιστία του Ζυγού είναι εύκολη επειδή μπορούν να την εκλογικεύσουν σε τέτοιο σημείο που δεν νιώθουν ένοψοι. Αν νιώθουν μοναξιά ή ο/η σύντροφός τους δεν περνάει χρόνο μαζί τους, ο Ζυγός θα βρει κάποιον για να του δώσει αυτά που δεν του δίνει ο/η σύντροφός του. Ο Ζυγός δεν έχει σκοπό να είναι κακός, αλλά συχνά δεν καταλαβαίνει γιατί η απιστία είναι πρόβλημα αν δεν είχε σκοπό να πληγώσει κάποιον επίτηδες.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής κι αν δν παίρνουν την προσοχή που χρειάζονται από τον/την σύντροφό τους, θα απατήσουν. Ο Λέων έχει πολλές επιλογές όσον αφορά τους ανθρώπους που τον λατρεύουν και θέλουν να είναι μαζί του/της. Κάθε φορά που απιστεί, πιστεύει πως είναι η τελευταία φορά, αλλά φαίνεται πως μπορούν να υπάρξουν κι άλλες φορές. Ωστόσο, όταν βρουν το τέλειο ζευγάρι τους, θα παραμείνουν πιστοί.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και θα προτιμούσαν να μην πληγώσουν κανέναν, οπότε αν δεν είναι χαρούμενοι στη σχέση τους, αντί να προκαλέσουν πόνο στον/στην σύντροφό τους με το να τους χωρίσουν, θα απιστήσουν. Οι Ιχθείς ερωτεύονται και ξε-ερωτεύονται πολύ γρήγορα. Τους αρέσει να είναι ερωτευμένοι και να το δείχνουν. Δεν είναι παράξενο για έναν Ιχθύ να ερωτευθεί με την πρώτη ματιά, ακόμα κι αν είναι σε σχέση. Αν τους πιάσουν να απατούν θα νιώσουν άσχημα και θα γίνουν αντιδραστικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα απατήσουν ξανά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι στην πλευρά των μη-παραδοσιακών τρόπων ζωής και δεν κάνουν τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο επειδή έτσι ήταν πάντα. Τους αρέσει να κάνουν αλλαγές και νέοι τρόποι δέσμευσης είναι ιδανικοί για εκείνους. Στους Υδροχόους αρέσουν οι άνθρωποι και έλκονται από τις μοναδικές ιδιότητές τους και μερικές φορές εκφράζουν την εκτίμησή τους με απιστία. Δεν είναι πως δεν αγαπούν τον/την σύντροφό τους, απλά αγαπούν και όλους τους άλλους.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.