ΖΩΔΙΑ

15/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Απριλίου 2019

clock-1096054_1920_6_0_0_1.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο τη Δευτέρα 15 Απριλίου φαίνεται να οδηγεί σε μία τελική ευθεία αναμέτρησης προς το τέλος της εβδομάδας, σε ένα τερέν που οι δύο γνωστοί μπορεί να μετατραπούν σε αγνώστους, οι δύο φίλοι σε αντιπάλους, οι δύο εραστές σε εχθρούς. 

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο όμως μπορεί να βοηθήσει ώστε να στηθεί το πλαίσιο και το σχέδιο αυτής της αναμέτρησης, ώστε να μην προκληθούν εκπλήξεις που είναι δυνατό να οδηγήσουν την κατάσταση σε άλλα μονοπάτια από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Θα κληθείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες του σχεδίου, να βάλεις τις ψηφίδες στο σχέδιο που έχεις μπροστά σου, να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο καλείσαι να κινηθείς. Ίσως να είναι πάλι απαραίτητο να αξιολογήσεις εκ νέου τα δεδομένα που δεν έχεις συμπεριλάβει στο μυαλό σου, να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις σε ένα σχεδιάγραμμα που φαντάζει να έχει κάποια κενά που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.