ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο Απριλίου 2019


The Jennettes

18 Απριλίου 2019

photo-1532777946373-b6783242f211.jpg

Η Πανσέληνος Απριλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19 του μήνα - και είναι πολύ ξεχωριστή. Θα μας δώσει την ευκαιρία να κλείσουμε τις πόρτες στα δωμάτια που δεν θέλουμε πλέον να περνάμε χρόνο και συγχρόνως θα ανοίξει νέες πόρτες και νέες ευκαιρίες.

Αν νιώθετε σαν να έχετε déjà vu, είναι επειδή η προηγούμενη πανσέληνος τον Μάρτιο, πραγματοποιήθηκε επίσης στο ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτώντας δύο σπάνιες πανσελήνους στο ίδιο ζώδιο. Ουσιαστικά, είναι μία δεύτερη ευκαιρία στο να κλείσουμε οικονομικά θέματα και θέματα σχέσεων (ξανά).

Κι ενώ αυτή η πανσέληνος θα τους επηρεάσει όλους, υπάρχουν μερικά ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο: 

Kριός

Οι πανσέληνοι στον Ζυγό έχουν μία τάση να ρίχνουν φως στις σχέσεις, οπότε η φύση αυτού του ζωδίου να διαλογίζεται και να φέρνει ισορροπία θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την έντονη ενέργεια που θα νιώσετε σε αυτόν τον τομέα. Οι σχέσεις είναι το βασικό σας μέλημα, αφού θέματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Ισορροπήστε τα συναισθήματα και την ενέργεια που δίνετε στους άλλους, αντί να δίνετε όλο σας τον χρόνο σε εκείνους.

Καρκίνος

Η αλλαγή σας χτυπά την πόρτα εδώ και καιρό, αλλά αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να πάρετε τα ηνία του μέλλοντός σας σοβαρά. Θέλετε να αλλάξετε προσωπικά θέματα, τη σχέση με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Μία μετακόμιση ή αλλαγή περιβάλλοντος θα χρειαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Ζυγός

Μία δεύτερη συνεχόμενη πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι εξαιρετικά ευημερούσα και σας βοηθά να παραμείνετε προσγειωμένοι στον εαυτό σας αντί να προσπαθείτε να τον κοιτάτε μέσα από τα μάτια των άλλων, όπως κάνετε συνήθως. Επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και τον αφήνετε να εξελιχθεί στον άνθρωπο των ονείρων σας. Πρέπει να κάνετε το εσωτερικό ταξίδι πρώτα για να γίνετε αυτοί που θέλετε να είστε. Αφήστε αυτή την πανσέληνο να κλείσει ένα κεφάλαιο, κάνοντας χώρο για ένα άλλο.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στον Ζυγό είναι έντονη για εσάς και μπορεί να νιώθετε ήδη την πίεση, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή. Αλλά πρέπει να πατήσετε φρένο και να σκεφτείτε λογικά έτσι ώστε να διαχειριστείτε με χάρη το χάος. Η δουλειά μπορεί να σας φέρει προκλήσεις, ωστόσο, μπορείτε να επιβιώσετε αν παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας. Προσέξτε για πισώπλατες μαχαιριές και κουτσομπολιό στο γραφείο. Να θυμάστε, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, διαλέξτε να είστε ανώτεροι και να βγείτε από αυτό με μία νέα οπτική και σε ένα νέο μονοπάτι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.