ΖΩΔΙΑ

22/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

21 Απριλίου 2019

clock-1096054_1920_6_0_0_0.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη από τους Διδύμους τη Δευτέρα 22 Απριλίου μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να εξερευνήσουν νέες παραμέτρους στην υπάρχουσα ζωή τους. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει ιδανική για ένα ταξίδι και για επαφή με κόσμο που είναι μακριά από τα συνήθη δεδομένα σου. Ίσως να βρίσκεσαι έξω από το γνώριμο περιβάλλον σου και να καλείσαι να αναδείξεις την ικανότητα σου να συναναστρέφεσαι με κόσμο που είναι διαφορετικός από αυτό που έχεις συνηθίσει. Είναι πιθανό να χρειαστεί να επικοινωνήσεις σε μία γλώσσα που απέχει από τη γνώριμη σου, να προσπαθήσεις να συνεννοηθείς με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από αυτή που έχεις συνηθίσει να συναντάς. Αυτό σημαίνει πως καλείσαι να ανοίξεις το μυαλό σου και να λειτουργήσεις με διευρυμένους ορίζοντες, να φροντίσεις να ακούσεις τα λεγόμενα της άλλης πλευράς χωρίς να τα φιλτράρεις μέσα από δικές σου σκέψεις και αντιλήψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.