ΖΩΔΙΑ

6/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

5 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920_6_0_0.jpg

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο τη Δευτέρα 6 Μαΐου αποτελεί ένα σημάδι πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να γίνουν πλάνα και σχέδια που στηρίζονται στην πραγματικότητα και αποφεύγουν να εξελιχθούν μέσα από παρορμητικές κινήσεις και παράτολμες σκέψεις. 

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι το βασικό ζητούμενο της ημέρας, κυρίως μέσα από τις συζητήσεις που έχουν την ικανότητα να σταθεροποιήσουν τα νέα οικονομικά δεδομένα. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με χρηματικά ζητήματα, να προσπαθήσεις να κλείσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις που μέχρι σήμερα είχαν τεθεί στο χαρτί. Θα χρειαστεί να δείξεις αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσεις σε αγορές που δεν έχουν σχέση με την εικόνα και τις εντυπώσεις, αλλά αποτελούν στοιχεία μίας προσπάθειας ώστε να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό χώρο μέσα στο οποίο κινείσαι. 

Δείτε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.