ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 15/4


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920_6_0_3.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο την Τετάρτη 15 Μαΐου μοιάζουν να θέλουν να τονίσουν τη σημασία της ομορφιάς, της απόλαυσης, της ευγένειας και της ευχαρίστησης στη ζωή σου.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι ιδανική ώστε να δοθεί έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα και την αισθητική. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την εικόνα του εαυτού σου, του χώρου σου, του περιβάλλοντος που θέλεις ή που επιβάλλεται να κινείσαι και μοιάζει να μη σε ευχαριστεί όσο θα ήθελες. Είναι καιρός να δείξεις ενδιαφέρον για να βελτιώσεις το κλίμα σε μία διαπροσωπική σχέση από την οποία απουσιάζουν οι καλοί τρόπο και έχει χαθεί η ευγένεια. Μπορείς να ρίξεις γέφυρες συνεννόησης και προσπάθειας να ανακαλύψεις εκ νέου την απόλαυση του να κινείσαι μέσα σε μία τέτοιου είδους διαπροσωπική σχέση. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.