ΖΩΔΙΑ

Τι χρειάζεται για να γίνετε διάσημοι, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

16 Μαΐου 2019

photo-1482849297070-f4fae2173efe.jpg

Αν σκεφτείτε την παιδική σας ηλικία και πώς όλα σας τα role models ήταν στην μεγάλη οθόνη και στις αφίσες του δωματίου σας. Το να θέλει κανείς να γίνει διάσημος είναι κάτι που όλοι έχουν θελήσει κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αλλά τι κι αν το να γίνει κανείς διάσημος ήταν τόσο απλό όσο το να καταλάβει το ζώδιό του;

Κριός

Διαπρέπετε στα ανταγωνιστικά περιβάλλοντα και γεμίζετε ενέργεια με το να βρίσκεστε με κόσμο. Για να γίνετε διάσημοι, χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε την φυσική σας ικανότητα να κοινωνικοποιήστε και να βρίσκεστε στο επίκεντρο.

Ταύρος

Προτιμάτε να μαθαίνετε με το να κάνετε και να απολαμβάνετε τα καλύτερα πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή. Για να γίνετε διάσημοι, χρειάζεται να δείξετε το στιλ σας και να γίνετε trendsetter.

Δίδυμος

Σας αρέσει η επικοινωνία και θέλετε συνεχώς να ανακαλύπτετε. Το γράψιμο μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνετε διάσημοι.

Καρκίνος

Η εμπάθεια είναι σαν επάγγελμα για εσάς. Αλλά έχετε σκεφτεί να το κάνετε όντως επάγγελμα; Για να γίνετε διάσημοι θα μπορούσατε για γίνετε παρουσιαστές ή να δίνετε συμβουλές σε κάποιο online μέσο.

Λέων

Το να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής είναι κάτι εύκολο για εσάς, αλλά δεν ξέρετε πάντα πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την προσοχή. Σκεφτείτε μία καριέρα στην πολιτική, αφού είστε γεννημένοι ηγέτες.

Παρθένος

Είστε ντροπαλοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να γίνετε διάσημοι και να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Μπορείτε να οργανώνετε φιλανθρωπικά events ή άλλα κοινωνικά events που θα εκτιμήσει ο κόσμος.

Ζυγός

Μπορείτε να γίνεται κινητήριος ομιλητής. Πάντα προσπαθείτε να προωθήσετε την ειρήνη και τη διαφορετικότητα με το να ενθαρρύνετε τους άλλους να είναι οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους. Οι ομιλίες εμψύχωσες μπορεί να γίνουν αυτό που θα σας κάνει διάσημους.

Σκορπιός

Είστε θαρραλέοι και έντονοι. Η προσωπικότητά σας μπορεί να σας κάνει καλό αθλητή ή rapper. Δε φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας - και ίσως ένα video σας γίνει viral.

Τοξότης

Είστε εξωστρεφείς και θα κάνετε ό,τι χρειάζεται για να κάνετε το όνειρό σας να γίνετε celebrity, πραγματικότητα. Σε συνδυασμό με το χιούμοερ σας, μπορείτε να γίνεται πετυχημένος κωμικός.

Αιγόκερως

Εκτιμάτε την μουσική και την παράδοσή της. Μπορείτε να γίνετε εξαιρετικός μουσικός - με συγκρότημα ή solo. Με το ευέλικτο πρόγραμμα του μουσικού, θα μπορείτε να περνάτε και ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Σας αρέσει να είστε μόνοι, οπότε μπορείτε να φτιάξετε ένα κανάλι στο Youtube. Έχετε εξαιρετικές κοινωνικές ικανότητες, απλά προτιμάτε να τις χρησιμοποιείτε στο σπίτι, σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον.

Ιχθείς

Είστε ο ορισμός του υποτιμημένου καλλιτέχνη με δημιουργικό ταλέντο. Βρείτε το ταλέντο σας και εξελίξτε το. Μπορεί να είστε μουσική διάνοια, ζωγράφος ή γραφίστας. Δείξτε τις ικανότητές σας στον κόσμο.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.