ΖΩΔΙΑ

16/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

16 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 16 Μαίου μαρτυρούν πως πρόκειται για μία ημέρα με αρκετή ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να ισορροπήσεις πάνω σε καταστάσεις που είναι αρκετά εύκολο να σε πιέζουν, πάνω σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα, χωρίς να έχεις τη διάθεση να λειτουργήσεις με τρόπο παρορμητικό. Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο, ίσως να θελήσεις να κρυφτείς ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις τις οποίες θεωρείς ως καταστάσεις που δεν μπορούν ποτέ να οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Ίσως να προσπαθήσεις να μπεις στα παπούτσια της άλλης πλευράς με στόχο να εξετάσεις την κατάσταση από την άλλη οπτική, αλλά να αντιληφθείς πως υπάρχουν στεγανά τα οποία δεν μπορείς να υπερνικήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.