ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να μπουν σε reality


The Jennettes

20 Μαΐου 2019

photo-1525025500848-f00b7d362dec.jpg

Όταν κάποιος βλέπει αρκετά reality, ξέρει πως δεν είναι μόνο το αποτελέσμα που βλέπει στην οθόνη του - από πίσω υπάρχει μία ολόκληρη ομάδα που συγχρονίζει τα πάντα, από το cast, μέχρι τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Όταν μπαίνει και η αστρολογία στην υπόθεση, υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν την προσωπικότητα που θα μπορούσε να ταιριάξει στην reality τηλεόραση. Ποια είναι αυτά;

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν εξαιρετικές κοινωνικές και επικοινωνιακές ιδιότητες, οπότε θα ήταν μία καλή προσθήκη σε κάθε reality. Μπορούν να ταιριάξουν με κάθε είδος ανθρώπου και θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα.

Κριός

Οι Κριοί μπορούν να προσαρμοστούν επίσης σε κάθε περίσταση. Τους αρέσει να παίρνουν ρίσκα και επειδή είναι έντονοι και τους αρέσουν οι αντιπαραθέσεις, θα δημιουργήσουν αρκετό δράμα. 

Λέων

Ένας Λέων θα είναι κινητήρια δύναμη σε ένα reality, αφού θα οδηγεί τη δράση. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής κι αν δεν είναι, θα κάνουν κάτι για να βρεθούν εκεί.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.