ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 24/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό αρχικά και την Αφροδίτη αργότερα από τον Ταύρο μοιάζει να προκαλεί μικρές ή μεγαλύτερες αναταράξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός. Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 24 Μαΐου. 

Η αλλαγή της διάθεσης σου, οι ξαφνικές αναταράξεις στις επιθυμίες σου και το ηλεκτροσόκ που μπορεί να προκαλείται στη ροή της ημέρας σου είναι κάτι που δηλώνει πως λαμβάνεις πολλές πληροφορίες από διάφορες κατευθύνσεις και προσπαθείς να τις εντάξεις στη ζωή σου. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο, δεν μπορεί να λάβει χώρα με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, αφού επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Ίσως λοιπόν να προκαλείς μικρές ή μεγαλύτερες αναφλέξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες βέβαια τραυματίζονται χωρίς όμως να σημαίνει πως θα οδηγηθούν και στη θραύση. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.