ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 30/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Πέμπτη 30 Μαΐου και οι έντονες όψεις τετραγώνου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτούν μία κρίσιμη ημέρα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που λειτουργούν αμυντικά και εξουσιαστικά, να εκφράσεις τη μοναδικότητα σου και να μιλήσεις για την ανάγκη σου να αναλάβεις προσωπική δράση. Θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με ανθρώπους που θέλουν να μαζεύουν όλες τις εξουσίες πάνω τους, με στόχο να λειτουργούν μέσω του απόλυτου ελέγχου των καταστάσεων, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα ανοίξεις κόντρες και συγκρούσεις που είναι δυνατό να κρατήσουν για αρκετό καιρό. Θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος/η για μάχες χαρακωμάτων και όχι για μία απλή και επιφανειακή επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.