ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 4/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

4 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη, αλλά και η σύνοδος της με τον Ερμή στο τέλος των Διδύμων αλλά και στην αρχή του Καρκίνου την Τρίτη 4 Ιουνίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα στην ημέρα και να φορτώνει κάποιες πλάτες με αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να φέρουν εις πέρας. 

Πιθανότατα να χρειαστεί να βρεθείς σε πολλά μέρη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που βέβαια θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει και να σε οδηγήσει σε πράξεις που δε φτάνουν στην ολοκλήρωση τους. Ίσως να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου προς πολλές κατευθύνσεις, θέλοντας να ικανοποιήσεις τις αιτιάσεις των γύρω σου, χωρίς όμως να έχεις σχεδιάσει προσεκτικά τα βήματα σου με αποτέλεσμα να προκύπτουν ατέλειες στην πορεία. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εμπλακείς σε αρκετές μετακινήσεις, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως στο τέλος της ημέρας έχεις χάσει αρκετό χρόνο σε καταστάσεις που δεν έχουν φέρει το αποτέλεσμα που θα περίμενες. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.