ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια-άγγελοι


The Jennettes

9 Ιουνίου 2019

matthew-t-rader-1148743-unsplash.jpg

Τα πιο αγγελικά ζώδια είναι αυτά που είναι πάντα εκεί για εμάς και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βοηθήσουν όταν το χρειαζόμαστε. Δε χρειάζεται καν να τους το ζητήσουμε, γιατί με κάποιο τρόπο απλά ξέρουν πως τους χρειαζόμαστε. Είναι οι άνθρωποι που συγχωρούν και δεν κρατούν ποτέ κακία:

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι πολύ καλοί όταν χρειάζεται. Δεν είναι σκληροί ή άκαρδοι και χρησιμοποιούν εμπάθεια και καλοσύνη στο πώς αντιμετωπίζουν τους άλλους. Όχι μόνο ακούν, αλλά επικεντρώνονται και στο τι λέγεται πέρα απ' τις λέξεις. Τι λέει η γλώσσα του σώματος ή ο τόνος της φωνής όταν δεν το λένε τα λόγια;

Παρθένος

Κανείς δεν είναι πιο βοηθητικός από έναν Παρθένο. Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί κανείς, ο Παρθένος θα είναι εκεί χωρίς να το συζητήσει. Θα είναι πάντα διαθέσιμος στο να ακούσει τις δυσκολίες των άλλων ή τις συμβουλές τους όταν χρειάζεται.

Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορούν να βοηθήσουν στο να μας φτιάξουν τη διάθεση κάθε φορά που δε νιώθουμε καλά. Μπορεί να νιώθουμε πολύ εσωστρεφείς και απελπισμένοι κι ένας Ζυγός να μας ανεβάσει τη διάθεση. Πριν καν το καταλάβουμε, θα μας έχουν ήδη κάνει να γελάμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.