ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 12/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

12 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920_0.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό την Τετάρτη 12 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει το μεγάλο τετράγωνο στον άξονα των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και το Νότιο Δεσμό από τον Αιγόκερω, θέλοντας να αποδείξει πως μερικές ισορροπίες είναι αδύνατο να λειτουργήσουν. 

Η προσπάθεια σου ώστε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις μοιάζει αδύνατη, αφού υπάρχουν άτομα που έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν ούτε εκατοστό από τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα συμβιβασμού. Μπορεί να θεωρήσεις πως ο διάλογος είναι σε θέση να κάμψει τις αντιστάσεις αυτών των ατόμων, αφού πιστεύεις πως η λογική ματιά απέναντι στα πράγματα θα αναδείξει την ικανότητα σου να πείσεις, αλλά υπάρχουν περιστάσεις στις οποίες έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που λειτουργεί ως αδιέξοδο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πιστέψεις πως έχεις απέναντι σου έναν τοίχο που δεν πρόκειται να καμφθεί, όσο και αν προσπαθήσεις να λειάνεις τις αιχμηρές γωνίες του. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.