ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 17/6 για όλα τα ζώδια


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920_6.jpg

Η Πανσέληνος της 17ης Ιουνίου στην 25η μοίρα του Τοξότη μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη για να υπάρχουν στιγμές ευχαρίστησης σε ζωές που έχουν βαρύνει τον τελευταίο καιρό.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, η οποία επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) θέλει να προσθέσει ταχύτητα και υπερβολή, με στόχο να ξεκολλήσει ζωές από ένα στάδιο που μοιάζει να έχει παγώσει το χρόνο. Μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσεις σε τομές στον τρόπο που συνήθως λειτουργείς, επιλέγοντας ένα δρόμο που κάτω από άλλες περιστάσεις θα αποφάσιζες να αποφύγεις. Μπορεί να χρειαστεί να βιαστείς ώστε να προλάβεις να εναρμονιστείς με τις νέες καταστάσεις, κάτι που σε αγχώνει, αλλά παράλληλα σου προσθέτει έντονη ζωντάνια και αποφασιστικότητα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να ταρακουνήσει ότι παραμένει στάσιμο και βολεμένο, με στόχο να δώσει και πάλι ροή σε καταστάσεις που απαιτούν μία διαφορετική ταχύτητα εξέλιξης. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για κινήσεις που δείχνουν πως αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο που λειτουργούν πλέον τα πράγματα γύρω σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.