ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν το πάρτι του γάμου


The Jennettes

25 Ιουνίου 2019

photo-1527578400122-85bbbb91d53c.jpg

Το μόνο που θέλει κανείς την ημέρα του γάμου του, είναι να κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Ωστόσο, όση προσοχή κι αν δωθεί στη λίστα με τους καλεσμένους, υπάρχουν κάποια ζώδια που μπορούν να φέρουν την καταστροφή. Αν ανησυχείτε για τους καλεσμένους που μπορεί να δημιουργήσουν δράμα, να ξέρετε πως δεν έχει να κάνει μόνο με συγκεκριμένες περιπτώσεις φίλων και οικογένειας. Μερικές φορές, έχει να κάνει και με την αστρολογία.

Φυσικά, δε λέμε να μην καλέσετε ένα από τα παρακάτω ζώδια, απλά πρέπει να προσέξετε με ποιους θα τους βάλετε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι: 

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, κι αυτό εξηγεί πολλά. Θα είναι ο πρώτος που θα βγει στο dancefloor και ο πρώτος που θα τσακωθεί αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις πολιτικές του απόψεις. 

Βάλτε τον να καθίσει με: Έναν Τοξότη ή έναν Ζυγό. Και οι δύο ταιριάζουν με την εκρηκτική προσωπικότητα του Κριού, χωρίς όμως δράμα, αλλά με ενθουσιασμό για τα κοινά τους χόμπι και τις αγαπημένες τους σειρές.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν δύο πλευρές. Από τη μία, είναι οι ψυχές του πάρτι. Χαρισματικοί και γοητευτικοί, θα τους κερδίσουν όλους με τις ιστορίες και το χιούμορ τους. Αλλά όταν τους προκαλέσουν; Η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει απότομα, ειδικά αν δείξετε αδιαφορία σε μία ιστορία τους, αν πείτε κάτι άσχημο για τη νέα τους δουλειά ή αν απλά ρίξετε κρασί στο φόρεμά τους.

Βάλτε τον να καθίσει με: Ένα Ζυγό ή έναν Αιγόκερω. Οι ήρεμοι Ζυγοί θα μιλήσουν για μόδα ή για τα ερωτικά, αν δουν πως ένας Λέων έχει αρχίσει να νευριάζει, ενώ οι Αιγόκεροι θα μιλήσουν για τη δουλειά και για το πώς να πάρουν προαγωγή.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη πως είναι "σκοτεινοί". Αυτό μπορεί να σημαίνει sexy και μυστηριώδης, αλλά και καχύποπτοι και μισάνθρωποι. Μία καλή εμπειρία σε γάμο για έναν Σκορπιό, θα εξαρτηθεί από το αν έχει λάβει αρκετά κοπλιμέντα για το outfit του ή πόσο γρήγορα ήρθε το φαγητό.

Βάλτε τον να καθίσει με: Έναν Ταύρο ή έναν Ιχθύ. Ο Ταύρος θα τον εντυπωσιάσει με την ηρεμία του και η τάση του Ιχθύ για βαθιά σκέψη θα κρατήσει το ενδιαφέρον του Σκορπιού.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.