ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο έξυπνα ζώδια


The Jennettes

9 Ιουλίου 2019

photo-1485217988980-11786ced9454.jpg

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να καταλαβαίνουμε πως κάναμε κάτι πολύ έξυπνο. Συμβαίνει όταν δεν το περιμένουμε, όλοι εντυπωσιάζονται με το ότι έχουμε βρει μία λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπόρεσε να λύσει κανείς άλλος. Μάλλον ξέρετε ήφη ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια γιατί σας έχουν δείξει την εξυπνάδα τους ξανά και ξανά:

Δίδυμος

Ακόμα κι αν ο Δίδυμος είναι ένα από τα πιο απρόβλεπτα ζώδια, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η παρουσία τους είναι πολύ ευχάριστη. Έχει πάντα έναν άσσο στο μανίκι του, που θα κάνει τα πάντα πιο αστεία και αποτελεσματικά. Θα ξεπεράσει θέματα χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου.

Παρθένος

Αν έχετε αμφιβολίες για το πώς να κάνετε κάτι, απλά καλέστε έναν Παρθένο και θα σας βοηθήσει. Έχουν γνώσεις για πολλά διαφορετικά θέματα και το αναλυτικό μυαλό τους τους βοηθά να λύνουν το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Επίσης, έχουν διακριτικό αλλά πολύ χιούμορ.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Ένας Λέων θα διασκεδάζει τους άλλους σε κάθε κοινωνική περίσταση, ενώ αποκαλύπτει την εξυπνάδα του μέσα από καλλιτεχνική έκφραση και θεατρικά. Όταν βρίσκεται κάποιος δίπλα τους θα καταλάβει πως τους βρίσκει αστείους ό,τι και να κάνουν.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει κανείς με πιο περίεργη και ασυνήθιστη εξυπνάδα από έναν Υδροχόο. Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Υδροχόου είναι το είδος ανθρώπου που λέει τα πιο τυχαία και ενδιαφέροντα πράγματα σε ανύποπτο χρόνο - το να περάσει κανείς χρόνο με αυτό το ζώδιο σίγουρα θα καταστρέψει την μονοτονία

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.