ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 15/7: Τελευταίες εκκρεμότητες πριν την αυριανή έκλειψη -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Ιουλίου 2019

clock-1096054_1920_1_1_2_0.jpg

Λίγο πριν την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η αίσθηση είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία χρειάζεται να γίνουν, να δρομολογηθούν, να πάρουν συγκεκριμένη, τελική μορφή, σάρκα και οστά. Η υπομονή και επιμονή παρόλο τις έντονες ψυχικές φορτίσεις είναι το κλειδί, επιμένοντας σε μια Αλήθεια, την δική μας Αλήθεια για έναν κόσμο που θα είμαστε μέρος του, περισσότερο ανθρώπινο και λειτουργικό. . .

Κριός Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα για εσένα και από ότι φαίνεται η ένταση θα κρατήσει λίγο ακόμη. Η εργασία σου, το σπίτι σου, η ιδιωτική σου ζωή ζητούν ταυτόχρονα την προσοχή σου. Το κλειδί είναι η ευελιξία την κατάλληλη στιγμή και όχι απαραίτητα η σκληρή εργασία στους παραπάνω τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος Οι αλλαγές είναι τόσες πολλές που θα έλεγα πως σηματοδοτεί πια μια νέα κατάσταση, μια νέα εποχή για εσένα. Ως γήινο ζώδιο ο ενθουσιασμός δεν είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, ωστόσο φαίνεται πως αυτή την στιγμή αλλάζει ακόμη και αυτό αρκεί να προχωρείς στις ράγες που χαράζεις ο ίδιος και όχι σε αυτές που σου επιβάλουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι  Σήμερα θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και δεν θέλεις να μοιραστείς με κανέναν σχεδόν τίποτα δικό σου. Κατανοητό και σεβαστό. Δώσε χώρο σε αυτή την επιθυμία σου και δεν χρειάζεται να απολογηθείς για αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος Σήμερα ενδέχεται κάποιος ή κάτι να σε προκαλέσει. Θα μπορούσε να είναι ένα άτομο σε μια ομάδα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Η αλήθεια είναι πως είσαι κάπως ευάλωτος/η αυτή την στιγμή και θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν πολύ εύκολα συναισθήματα δυσαρέσκειας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων Ασκήσεις πειθαρχίας κάνεις σήμερα σκεπτόμενος πως τα ενδεχόμενα έχουν συλληφθεί, έχουν κυοφορηθεί αλλά καθυστερεί η γέννα. Είναι αληθινή αυτή η αίσθηση που έχεις. Αλλά χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία γιατί θα μπορούσες να αλλάξεις ρότα ενώ ο πραγματικός λόγος είναι η ανυπομονησία σου. Δες αυτόν τον χρόνο “καθυστέρησης” ως χρόνος αναπροσαρμογής, όπου θα καταστεί απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος Κάποια ευχάριστη είδηση ή ένα ευχάριστο γεγονός ενδέχεται θα σε χαροποιήσει σήμερα. Είναι μια δημιουργική νότα που θα σε βάλει στην διαδικασία να σκεφτείς πόσο σημαντικό είναι για εσένα, να είναι η χαρά μέρος της καθημερινής σου ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός Η αυτό-εκτίμηση φαίνεται μέσα από μικρές καθημερινές πράξεις και σήμερα δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πόσο χώρο δίνεις πραγματικά στον εαυτό σου. Είναι αλήθεια πως θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους και να βλέπεις στα μάτια τους την ικανοποίηση για την προσφορά σου, ωστόσο είναι κατάλληλη ημέρα να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι που πραγματικά θα σε ευχαριστήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός Σήμερα δώσε προσοχή σε οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας. Η τάση να γίνει κάποιο λάθος είναι έντονη γιαυτό χρειάζεται την προσοχή σου. Δώσε χώρο στον συνομιλητή σου. Αν κάτι δεν είναι σαφές, σε αυτό που σου λέει, ρώτησε τον προς αποφυγή παρανοήσεων. Επίσης αν θέλεις να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση σήμερα καλό θα ήταν να το αναβάλεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης Είναι αλήθεια πως υπάρχει ένα μπέρδεμα, κάποια παρανόηση, κάποιος δεν έχει κατανοήσει επαρκώς το μήνυμα σου; Κάτι σχετικά με εσένα και τους άλλους σε επικοινωνιακά ζητήματα και αυτό θα μπορούσε να σε βάλει σε σκέψεις κατά πόσο γενικότερα στην ζωή σου είσαι ξεκάθαρος/η όταν θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα σου ή ακόμη και την αξία σου, ως άτομο.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως Σήμερα είναι καλή ημέρα αν θέλεις να αναταράξεις κάπως τα νερά, αρκεί να υπάρχει φυσικά ενήλικος στόχος και όχι απλά να είναι ένα από τα παιχνιδίσματα που κάνει ο Ερμής, όταν είναι ανάδρομος, όπως τώρα γιατί θα προκληθεί τσουνάμι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος Η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για πολλές δραστηριότητες με κέντρο εσένα. Σκέψου το ενδεχόμενο να ξεκουραστείς, να μείνεις στο σπίτι σου ή έστω αν αυτό δεν είναι εφικτό, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία δεν χρειάζονται υπερβολική ενέργεια από εσένα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύς Η ημέρα δραστηριοποιείται και εστιάζεται σε κοινωνικό πλαίσιο ή/και ομάδες για εσένα. Εκεί υπάρχει η τάση να τοποθετηθείς, δίνοντας ενέργεια χωρίς κόπωση σήμερα. Ωστόσο ο Ερμής ανάδρομος και εν μέσω των εκλείψεων χρειάζεται προσοχή αν χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.