ΖΩΔΙΑ

3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε όταν έχει ανάδρομο Ερμή


The Jennettes

18 Ιουλίου 2019

photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να ακούγεται ως κάτι τρομακτικό που κανείς δεν θέλει, αλλά συμβαίνει τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε όταν έχει ανάδρομο Ερμή.

Ο πλανήτης αυτός κυβερνά οτιδήποτε έχει να κάνει με επικοινωνία, τεχνολογία και μεταφορές. Όταν είναι ανάδρομος, όλα πηγαίνουν πιο αργά, γίνονται λάθη και εμπόδια στη συνεννόηση. Κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος, λοιπόν, είναι η καλύτερη περίοδος να σκεφτούμε ξανά τα σχέδιά μας, να αξιολογήσουμε τις κινήσεις μας και να κάνουμε ένα διάλειμμα.

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε, λοιπόν, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος:

1. Προσέξτε τα γραπτά μηνύματα

Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστός για τα λάθη στις συνεννοήσεις, όπως το να στείλουμε το λάθος μήνυμα τη λάθος στιγμή ή στο λάθος άτομο. Καλύτερα να πείτε αυτό που θέλετε στον άλλο από κοντά.

2. Μην κάνετε σημαντικές δεσμεύσεις

Είναι πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε και αν πάρουμε υπόψην μας πως ο Ερμής γυρνά ανάδρομος τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο, δεν μπορούμε να σταματάμε τη ζωή μας όποτε συμβαίνει. Ωστόσο, αν ξεκινάτε κάτι εντελώς καινούριο και δεν έχετε επιλογή από το να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ορθόδρομος ή τουλάχιστον να δώσετε προσοχή ακόμα και στα πιο ψιλά γράμματα.

3. Μην ξεκινήσετε νέα projects

Ανεξάρτητα από το πόσο ενθουσιασμένοι είστε να λανσάρετε κάτι που δουλεύετε πολύ καιρό, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αντί να κυκλοφορήσετε κάτι επίσημα ή να το ανακοινώσετε στα social media, πάρτε αυτόν τον χρόνο για να αναθεωρήσετε τι πρόκειται να μοιραστείτε με τον κόσμο. Ποιο θέλετε να είναι το μήνυμά σας; Χρειάζεται κάποια αλλαγή; Τσεκάρετε δύο και τρεις φορές κάθε λεπτομέρεια.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.