ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια είναι εθισμένα στο σεξ


28 Ιουλίου 2019

Αυτά τα ζώδια είναι εθισμένα στο σεξ

Το σεξ είναι απόλαυση και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο. Όμως υπάρχουν κάποια ζώδια που το αναζητάνε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα. Δείτε ποια είναι αυτά.

Κριός

Οι κριοί είναι παρορμητικοί και θέλουν να δοκιμάζουν οτιδήποτε ονειρεύεται ο σύντροφός τους. Απολαμβάνουν το σεξ χωρίς υπερβολικέ συναισθηματικέ απαιτήσεις, όμως το αναζητάνε συνέχει και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.

Ταύρος

Ένας ταύρος έχει πάντα αμείωτη επιθυμία για σεξ. Εάν βρεθείτε με έναν ταύρο το μόνο που πρέπει να έχετε είναι χρόνος και διάθεση για σεξ, γιατί πιστέψτε μας όσο πιο καλό είναι τόσο πιο πολλές φορές θέλουν.

Σκορπιός

Καθώς ο Σκορπιός έχει κυβερνήτη του τον Άρη, τον πλανήτη της σεξουαλικής επιθυμίας, δεν θα μπορούσε παρά να έχει το μυαλό του συνέχεια στο σεξ.

Αιγόκερως

Συνήθως, ο Αιγόκερως δεν μας γεμίζει το μάτι και όλοι πιστεύουν πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δουλειά. Όμως η πραγματικότητα είναι πως υπάρχει κάτι που τον ενδιαφέρει περισσότερο από την καριέρα και αυτό είναι το καλό σεξ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.