ΖΩΔΙΑ

Τα 3 λιγότερο ρομαντικά ζώδια


The Jennettes

27 Ιουλίου 2019

Τα 3 λιγότερο ρομαντικά ζώδια

πορεί ο σύντροφός σας να είναι πολύ ρομαντικό κι εσείς όχι - ή το αντίστροφο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν την ιδέα του ρομαντισμού και υπάρχουν κι άλλοι που δεν ξέρουν καθόλου πώς να αντιδράσουν σε αυτήν. Δεν είναι κάτι κακό, απλά οι παραδοσιακοί ρομαντικοί τρόποι να δείχνει κάποιος την αγάπη του δεν είναι για όλους.

Ποια είναι όμως τα λιγότερο ρομαντικά ζώδια;

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι εξαιρετικά έξυπνοι, δημιουργικοί, καθόλου συναισθηματικοί και αυτοί που ο ρομαντισμός δεν τους έρχεται εύκολα. Θα κάνουν κάτι διαφορετικό για να εκφράσουν την αγάπη τους. Θα είναι τόσο ασυνήθιστο που ενδεχομένως να μην καταλάβετε πως αυτή ήταν η ρομαντική τους κίνηση.

Δίδυμος

Αν όλος ο ρομαντισμός βρισκόταν στις λέξεις, οι Δίδυμοι μπορεί να ήταν καλύτεροι σε αυτό. Μπορεί να έχουν τις καλύτερες ρομαντικές προθέσεις, ωστόσο, με κάποιο τρόπο χάνονται στην πορεία. Είναι δύσκολο γι' αυτούς να δείξουν την αγάπη τους με συγκεκριμένο τρόπο.

Κριός

Ο Κριός είναι παθιασμένος, αλλά όσον αφορά τον ρομαντισμό, μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του. Θέλουν να μείνουν μακριά από το συνηθισμένο ή οτιδήποτε παραδοσιακά ρομαντικό. Θέλουν να κάνουν κάτι που θα εκτιμούσαν αν κάποιος άλλος το έκανε για εκείνους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.