ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που βγάζουν τις παραξενιές τους στις διακοπές


1 Αυγούστου 2019

Τα 3 ζώδια που βγάζουν τις παραξενιές τους στις διακοπές

Αν έχετε κανονίσει να πάτε διακοπές με κάποια από τα παρακάτω ζώδια τότε μάλλον θα έρθετε αντιμέτωποι με μερικές από τις παραξενιές τους. Ποιες είναι αυτές;

Κριός


Ο Κριός αγαπά την περιπέτεια και θέλει ακόμη και στις διακοπές του να εξερευνά τα πάντα γύρω του. Πολλές φορές όμως αυτό δημιουργεί προβλήματα καθώς δεν ακολουθεί το πρόγραμμα είτε του συντρόφου του είτε των φίλων του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που θα εκδηλώσει στους φίλους του ότι βαριέται, και ίσως όχι μόνο με τα λόγια.

Τοξότης


Ακόμη και στις διακοπές είναι αναβλητικός με αποτέλεσμα να μην ακολουθεί τα σχέδια της παρέας και πολλές φορές να παίρνει την πρωτοβουλία να τα αλλάξει. Ακόμη, πιθανό είναι να θέλει να απομονωθεί ακόμη και αν βρίσκεται στο πιο όμορφο νησί με την πιο διασκεδαστική παρέα.

Δίδυμοι


Αυτό το ζώδιο θα επιλέξει πολύ προσεκτικά με ποιους θα κάνει διακοπές και θα έχει πολλές απαιτήσεις από αυτούς. Αν κάτι δεν του αρέσει θα το εκφράσει αμέσως και δεν θα έχει καθόλου υπομονή αφού δεν διανοείται ότι μπορεί κάτι να χαλάσει τις ονειρεμένες διακοπές του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.