ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα από όσα έχουν


11 Αυγούστου 2019

Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα από όσα έχουν

Υπάρχουν κάποια ζώδια που σπαταλάνε τα χρήματά τους χωρίς να το σκεφτούν. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι συνεχίστε την ανάγνωση.

Κριός

Ο Κριός είναι σε θέση να δαπανήσει μεγάλα χρηματικά ποσά για αυτό που θέλει, ακόμα και όταν δεν μπορεί να το αντέξουν οικονομικά. Όντας παρορμητικός, σπάνια σκέφτεται πριν ξοδέψει.

Λέων

Τα λιοντάρια αγαπούν την πολυτέλεια: ξοδεύουν χρήματα όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για όσους βρίσκονται κοντά τους. Συχνά δαπανούν χρήματα που δεν έχουν και δανείζονται, αλλά είναι καλοί στο να βρίσκουν ευκαιρίες να βγάζουν επιπλέον χρήματα.

Ακόμη και αν τα κέρδη τους είναι χαμηλότερα από τον μέσο όρο, δεν το συνειδητοποιούν, θα χρησιμοποιήσουν πιστωτικές κάρτες για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση ότι ζουν μια καλή ζωή.

Ζυγός

Τα χρήματα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους Ζυγούς, συχνά χάνουν το μυαλό τους και ξοδεύουν περισσότερα από όσα μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Επιλέγουν τα πιο ακριβά πράγματα από τα αυτοκίνητα έως τα έπιπλα και παίρνουν ό, τι θέλουν ακόμα κι αν σημαίνει ότι πρέπει να στριμωχτούν οικονομικά για λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.