ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που γελάνε με τα δικά τους αστεία


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

Tα 3 ζώδια που γελάνε με τα δικά τους αστεία

Το γέλιο φέρνει γέλιο και στην σύγχρονη εποχή αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να γινόμαστε πιο χαρούμενοι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να δείχνουμε εκτίμηση στην αίσθηση του χιούμορ μας και αυτά τα τρία ζώδια το ξέρουν πολύ καλά.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στη συζήτηση, το να λένε αστεία είναι ένα μέρος αυτού του χαρίσματος. Γελάνε οι ίδιοι με τα αστεία τους, αλλά αυτό έχει ένα στοιχείο κοινής εμπειρίας, αφού ο στόχος τους είναι να συνδεθούν με το κοινό τους. Μερικές φορές αιφνιδιάζονται και οι ίδιοι με το πόσο αστείοι είναι -και όντως είναι- και αυτό τους κάνει να γελάνε.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι γελάνε με τα αστεία τους

γιατί μερικές φορές είναι οι μόνοι που τα καταλαβαίνουν. Πολλές φορές το χιούμορ τους είναι περίεργο ενώ συχνά έχουν εσωτερικά αστεία - τα οποία ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Δεν έχει σημασία αν κάποιος άλλος δε βρίσκει κάτι αστείο. Σημασία έχει ότι ο Υδροχόος το βρίσκει, και θα δείξει την εκτίμησή του γελώντας.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για το χιούμορ τους, αλλά τα αστεία τους μπορεί να ενοχλήσει και να κουράσει τους άλλους. Το ότι μπορεί να μη γελάσει κανείς, δε σημαίνει ότι δε θα γελάσει κι ο Τοξότης. Μερικές φορές μπορεί να είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους, κι έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να γελάσουν με τα αστεία τους, ακόμα κι αν τα ξέρουν ήδη.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.