ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο σοβαρά ζώδια


The Jennettes

13 Αυγούστου 2019

Τα 3 πιο σοβαρά ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια δεν αστειεύονται, κυριολεκτικά. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι για γέλια κι αστεία, κι υπάρχουν μερικοί που δεν είναι ακριβώς το στοιχείο τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν χιούμορ ή ότι είναι κακότροποι και δεν χαμογελούν ποτέ, όμως τα τρία παρακάτω ζώδια είναι τα πιο σοβαρά και αφοσιωμένα σε αυτό που τους απασχολεί.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ξεροκέφαλοι και άπαξ και πάρουν μια απόφαση, σπανίως αλλάζουν γνώμη. Η σοβαρότητά τους προέρχεται από την εσωτερική τους επιθυμία να παραμένουν οχυρωμένοι. Οι Ταύροι επιθυμούν τη σταθερότητα, πνευματικά και υλικά. Η επιμονή τους είναι μερικές φορές κουραστική, όμως είναι και εντυπωσιακή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι περνούν πολύ χρόνο προσέχοντας τις λεπτομέρειες κι αναλύοντας κάθε κατάσταση εξονυχιστικά. Τα ζώδια της γης όμως δεν θέλουν να σπαταλούν τον χρόνο τους. Η ανάγκη τους για ακρίβεια και τελειομανία είναι χαρακτηριστική, κι αυτό τους κάνει υπερβολικά σοβαρούς κι αφοσιωμένους στον στόχο τους

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν μια λίστα από στόχους και δεν τους ενδιαφέρει ο εύκολος δρόμος. Οι Αιγόκεροι πιστεύουν ότι η πραγματική επιτυχία προέρχεται από την σκληρή δουλειά και τον αυτοέλεγχο. Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει όποιος συναναστρέφεται με έναν Αιγόκερω, είναι ότι μπορούν να βάλουν τα συναισθήματά τους εντελώς στην άκρη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.