ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο ρομαντικά ζώδια


17 Αυγούστου 2019

Τα 3 πιο ρομαντικά ζώδια

Άλλα ζώδια έχουν έναν έμφυτο ρομαντισμό και αλλά πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για να καταφέρουν να είναι ρομαντικά με το ταίρι τους. Ποια είναι όμως τα 3 ζώδια που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν;

Ζυγός

Το ζώδιο της συντροφικότητας είναι ο Ζυγός. Ο ρομαντισμός θα λέγαμε είναι στοιχείο της προσωπικότητάς του και κάτι που δεν φοβάται να εκδηλώσει από την πρώτη στιγμή. Είναι το ζώδιο που θα έρθει κάτω από το σπίτι σου για να σε δει έστω και για 2 λεπτά και θα σου κάνει δώρο αυτό που ήξερε ότι τόσο πολύ αγαπάς και ποθείς.

Καρκίνος

Ο ρομαντισμός του Καρκίνου εκδηλώνεται προς τα άτομα που αγαπά και αισθάνεται πολύ δικά του. Ρομαντικά γράμματα, εκδηλώσεις αγάπης και πολύ συναίσθημα είναι βέβαιο ότι θα τα χορτάσεις με τον Καρκίνο, ο οποίος έχει ως κύριο μέλημά του να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις που μαζί θα θυμάστε για πολλά χρόνια αργότερα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα ρομαντικός όταν ερωτεύεται και δείχνει τα αισθήματά του με τρυφερότητα, ζεστασιά, γενναιοδωρία. Ρομαντικά δείπνα κάτω από το φως των κεριών, σοκολατάκια σε καρδούλες με όμορφες αφιερώσεις, τραγούδια με βαθύ νόημα, είναι μερικές από τις ρομαντικές κινήσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.